Mindenki aludt az étteremben, így összeütötte saját vacsoráját ez az ittas férfi

Nagyon jót nevettünk egy észak-karolinai férfi, bizonyos Alex Bowen esetén. Emberünk a múlt hét közepe táján eléggé felöntött a garatra a barátaival, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, megkívánt még valami kaját az iszogatás után. Mert hát korgó gyomorral hogyan is tudna elaludni az ember?! Ezért hát a helyi Waffle House étteremlánc egyik kajáldája felé vette az irányt, csütörtök reggel 3 óra körül. Az ajtó nyitva volt, de Alex hiába ácsorgott a pultnál, nem jött ki senki – mint később kiderült, az illetékes munkatárs az igazak álmát aludta. Emberünk elmondása szerint várt úgy 10 percet, aztán a saját kezébe vette az irányítást: hátrament a konyhába, és elkészítette a saját vacsoráját. Vagy reggelijét, ez nézőpont kérdése.

Hirdetés

Főzés közben lőtt magáról pár szelfit, majd amikor elkészült mindennel, becsomagolta a kaját, eltakarított maga után (még ekkor sem ébredt fel senki arra, hogy valaki dolgozik a konyhában), és elmondása szerint később visszament és kifizette az ételt.

A Waffle House azt mondta, kivizsgálják az ügyet, és megteszik a megfelelő lépéseket – a Mashable azt írja, hogy egy hétre felfüggesztették alkalmazottjukat, aki elaludt a melóban -, ugyanakkor szeretnének beszélni Alexel, mert van számára egy munkaajánlatuk. Talán ő lesz az étteremlánc titkos besurranó séfje, aki teszteli az alkalmazottak éberségét, és random összeüt valamit a Waffle House kajáldákban éjszakánként?

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés