Néhány üreges földes tovább gondolta az amúgy is szórakoztató elméletet

A laposföldesek után az üreges földeseken kuncogtunk, és veletek is megosztottuk, amit róluk tudunk – cikkünket ide kattintva olvashatjátok el. De úgy tűnik, amit felvázoltunk, az még nem minden, most a LadBible egyik friss anyagának köszönhetően újabb kincset érő infókkal gazdagodtunk a teóriát illetően.

Hirdetés

A korábban emlegetett Rodney Cluff szerint a Föld üreges belsejében nemcsak egy csodálatos, édeni világ található, hanem abban egy olyan “idegen” emberi faj is, akik minden tekintetben felettünk állnak. Nagyobbak, erősebbek, jelentősebb a tudásszomjuk, és a zenét is magasabb szinten értelmezik. Rajtuk kívül hosszú évekkel ezelőtt eltűnt vikingek és nácik is élnek odalenn, akik menedéket kértek és kaptak a belső Földön. Természetesen tudósok is jártak lenn, állítja Rodney Cluff. Szerinte közülük néhányan visszatértek, hogy elmondják az embereknek, mit láttak, mások viszont inkább a belső földi Paradicsomban maradtak.

És ez még nem minden. A Messages From the Hollow Earth szerzője, Diane Robbins azt állítja, ő még telepatikus üzeneteket is kapott a bent élőktől.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés