“Nem vagyunk egyedül” – ismerte el a Pentagon titkos UFO-programjának vezetője

Éveken át körülbelül 22 millió dolláros költségvetésből működtetett titkos UFO-kutató részleget a Pentagon, és ennek egyik programját – az Advanced Aerospace Threat Identification Programot – vezette az a Luis Elizondo, aki nemrég fontos dolgot mondott: szerinte valószínű, hogy nem vagyunk egyedül.

Hirdetés

Elizondo teendői a lehetséges UFO-támadások köré szerveződtek. Nekünk ebből az következik, hogy az amerikai kormány szerint nemcsak hogy jártak már nálunk az idegenek, hanem arra is jobbnak látták felkészülni, hogy esetleg nem békés szándékkal térnek vissza. Vagy egy idő után ezt a programot mégsem vették már olyan komolyan? Hát, Elizondo októberben mondott le – indoklása szerint az amerikai kormány még mindig nem fordít elegendő időt, energiát és forrást a földönkívüliekkel kapcsolatos kutatásokra, elemzésekre.

The former chief of the $22 million (£16.5 million) project says he thinks 'we may not be alone', based on numerous reports he read on encounters with the flying craft. Many reportedly displayed out of this world capabilities in terms of both speed and manoeuvring

A program kapcsán számos dokumentum és videofelvétel is nyilvánosságra került. Persze, korábban sok kamu videó is keringett a neten, de a most nyilvánosságra hozott képsorokon a Pentagon sem tudja, hogy miket láthatunk. Az azonosítatlan repülőtárgyak észlelésénél általában a gyorsaság, a szokatlan manőverezés és az általuk használt technológiák tűntek fel a pilótáknak.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés