Rögtön kiszúrod, mi nem stimmel ezzel a télapós családi fotóval?

Egy 29 éves ausztrál nő, Tammie Hopley alig várta, hogy párjával elvigyék a két kisfiukat egy olyan rendezvényre, ahol találkozhatnak a Télapóval. Persze közös fotókat is kértek – 17 fénykép készült, jó pénzért: 35 dollárt gomboltak le róluk. Viszont az anyuka csak másnap vette észre, amikor elküldték neki a felvételeket e-mailben, hogy az egyik képpel valami nem stimmel. Eláruljuk, nem az, hogy elég nyáriasan vannak öltözve, ugyanis ott messze délen ilyenkor van nyár.

Hirdetés

Te rájössz, hogy mi nem oké a képpel? Nézd csak meg figyelmesen, az alatta lévő fotón pedig meglátod a “hibát” nagyítva.

An Australian mother-of-two has been left red-faced after spotting a very embarrassing mistake in her children's Santa photo

A nagyobbik gyerkőc vajon így fejezte ki nemtetszését?

The hilarious images show a squirming Ryder, two, raising his middle finger at the camera while sat next to Santa with dad Matthew Hopley, 30 and his brother

Az anyuka azt mondta, mostanáig nem derült ki, hogy szándékos volt-e a beintés, de az tény, hogy a kétéves Ryder nagy vagány. Szóval ki tudja, még az is lehet, hogy korán kezdi a bemutogatást.

'It’s such a nice little keepsake – and definitely something to embarrass him with when he’s older!' Tammie said 

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés