Vicces videó: ez az életében először korcsolyázó férfi a netezők új kedvence

Jermaine Thompson karácsonykor Atlantában járt, és december 24-én egy ismerősével korcsolyázni mentek. A férfi még sosem korizott, de ez nem vette el a kedvét – sőt, egy Facebookon is megosztott fohász után (“Uram, kérlek, hadd tudjam ezt megcsinálni”) lelkesen ment a jégre. Csakhogy arra nem számított, mennyire csúszni fog… és hogy csak szarógalamb pózban fog tudni eleinte közlekedni, sőt, egy másik férfi segítségére lesz szüksége, hogy hasra ne vágódjon.

Hirdetés

A koripálya újonca annyira vicces volt, hogy egy Sherrell Colbert Ross nevű nő egyből videózni kezdte, a másfél perces kisfilmet pedig fel is tette a Facebookra. Ahol – és most kapaszkodj – már több mint kétmillióan látták!

Mivel a videót ennyien látták és osztották meg, nem telt sok időbe, míg valaki megírta Sherrellnek, hogy ki a férfi, akit lefilmezett, így a nő meg tudta keresni, és ismerősnek jelölte. Thompson szerencsére nem vette rossz néven a dolgot, sőt, ő is megosztotta a videót és jót nevetett saját magán. Azóta pedig Sherrellel annyira összehaverkodtak, hogy minden nap beszélnek a Facebookon.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés