Napi tudományos: több szex szerepel a húsevők étlapján, mint a vegákén

Igen, persze, tudjuk: egyesek azt állítják, több okból is érdemes húsmentesen étkezni, legalább egy ideig. De mi eddig akárhogy próbáltuk, egy-két napnál nem bírtuk tovább. Na jó, nem is próbáltuk olyan sokszor, de most nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy ha hozzánk hasonlóan te is szereted a húsételeket, és rendszeres fogyasztója is vagy ezeknek, akkor jót teszel a szexuális életeddel. Mármint a Gourmet Meat Club szerint, akiknek nemrég végzett felméréséből kiderült: a húsevők bizony többet gyűrik a lepedőt, mint a vegetáriánusok.

Hirdetés

Arról nem szól a fáma, hogy a mennyiség a minőség rovására megy-e, vagy azzal együtt jár. De az tény, hogy Nagy-Britanniában végzett felmérésükből kiderül: a húsevők 46 százaléka “malackodik” a párjával hetente legalább egy alkalommal, míg ez a százalékarány a vegáknál sokkal kevesebb – mindössze 16 százalék.

Hungry yet? Credit: PA

Hogy ennek mi lehet az oka? Hát, egy Walter Ogana nevű professzor szerint, őt idézzük: azzá az állattá változol, amit megeszel”. Na gyerekek, nálunk hétvégén disznósült lesz a menü!

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés