Néhány új-zélandi tesó tippje alkoholtilalom esetére: építs saját szigetet, és ott piálj!

Az új-zélandi Coromandel-félszigeten azt találták ki a helyi döntéshozók, hogy az újévi mulatozás ne legyen már annyira vidám dolog azoknak, akik odakint köszöntenék 2018-at. Ezért hát úgy határoztak, ebben az időszakban tilos alkoholt inni nyilvános helyeken. Néhány srác viszont talált egy kiskaput: a tengeren apály idején építettek maguknak egy saját homokszigetet, és ott iszogattak, mondván, hogy ott már nemzetközi vizeken vannak, tehát a Coromandel-félsziget törvényei és egyéb rendelkezései rájuk nem vonatkoznak. Magukban pedig talán hozzátették, hogy a törvényhozók és a rendőrök is bekaphatják.

Hirdetés

A tesók minden bizonnyal a vasárnap délután épített saját szigetükön szilvesztereztek, aminél királyabb dolgot jelenleg el sem tudunk képzelni.

A helyi rendőrség emberei 46 ezer forintnak megfelelő összegre is büntethették volna őket fejenként, de szerintünk ezt leleményességüknek köszönhetően megúszták. A helyi rendőrfőnök ennyit mondott az eset kapcsán: “ha tudtam volna, mire készülnek, én is csatlakoztam volna hozzájuk”.

Credit: PA Images

Még megteheti, ugyanis helyi idő szerint hétfőn még állt az építmény, és a hírek szerint semmi baja. Szóval a lehetőség megvan, hogy aki akarja, közelebbről is megnézhesse a kis szigetet.

Forrás: LadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés