Ma így néz ki a Kerge Kacsák két pufi gyerekszereplője

Emlékeztek még a három részt megért Kerge Kacsák filmre? Ebben a Disney alkotásban egy gyerek hokicsapat kálváriáit kísérhettük végig. Az első két részben Charlie Sheen testvére, Emilio Estevez volt a gárda edzője. A sikeres produkcióban két pufi srác is szerepelt, Shaun Weiss és Aaron Schwartz, akik felnőttként most már teljesen másként néznek ki. Nézzétek meg a róluk készült “akkor és most” képsorozatunkat.

Hirdetés

Kezdjük a most 39 éves Shaun Weiss fotóival. A mindhárom Kerge Kacsákban szereplő színész felnőttként már nem volt olyan sikeres, és a drogra is rászokott. Emiatt többször került börtönbe.

D2: THE MIGHTY DUCKS, Shaun Weiss, 1994, ©Buena Vista Pictures

A 38 éves Aaron Schwartz, csak az első részben kapott szerepet. Ő sem lett túl sikeres színész, viszont modellként is dolgozik, és a nők körében valószínűleg népszerű lehet.

Little yarmulke swag Aaron wishes you a great Monday night #Jew

Aaron Schwartz (@aaronschwartz11) által megosztott bejegyzés,

When you regret that 2am Dominoes🍕 📸 @collinstark

Aaron Schwartz (@aaronschwartz11) által megosztott bejegyzés,

#Repost @bradley206 ・・・ 'No Strings Attached!' Mr @AaronSchwartz of #TheMightyDucks for #DreamLoudOfficial. If you're in the LA area c'mon down to the @ElCapitanThre in Hollywood tonight at 7pm for The Mighty Ducks 25th Anniversary screening! Doors open at 6pm. There's gonna be a Raffle & Prizes and classic costumes on display courtesy of @WaltDisneyArchives! Classic good times ahead! / Photograph by@Bradley206 #BradEverettYoung for DreamLoudOfficial.com @TheOfficialDreamLoud / 'No Strings Attached' tshirt by our friends at @HiroClark. Check out their entire line HiroClark.com / #AaronSchwartz #GossipGirl #HeavyWeights / Photo taken w/ the@SonyAlpha #SonyAlpha #SonyA6000

Aaron Schwartz (@aaronschwartz11) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés