A cápasrác

Az előzetes internetes hírek szerint lehet a nyárnak egy nagy meglepetése: egy őskorból itt maradt, mélytengeri cápa. A vérfagyasztó, mégis poénos Meg – Az őscápa (The Meg, hazai bemutató: augusztus 9.) tengeralatti gyönyörű és félelmetes világba vezet, ahol egyszer csak előbukkan egy rég kihaltnak hitt, hatalmas cápafaj utolsó példánya. És Jason Statham megküzd vele.

Hirdetés

Pedig a brit filmsztár igazából csendes, otthonülős fajta: főleg, amióta megszületett a fia, Jack, akinek három hét múlva ünneplik az első születésnapját.

Statham felesége, Rosie Huntington-Whiteley fotómodell nemrég fogadott egy tévés stábot 13 millió dolláros Los Angeles-i házukban. Azt elárulta, hogy az utcai bűnözőből lett műugróbajnokból lett filmsztár nem egy bókolós fajta, hanem inkább a cokney szlenget tanítgatja esténként szép feleségének. De a gyereküket együtt imádják… és pár év múlva remélhetőleg együtt mennek majd búvárkodni. A Meg remélhetőleg bebizonyítja majd, hogy Jason Statham közelében nem kell cápáktól félniük.

IC Press

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés