Mégsem készül el A holló új változata

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Jason Momoa főszereplésével készül A holló új adaptációja. A legfrissebb hírek szerint azonban ez a projekt elhasalt, Momoa és a készülő film rendezője, Corin Hardy végül kihátrált az egészből. Az infók szerint a Sony kreatív és pénzügyi nézeteltérésekre hivatkozva kaszálta el a produkciót.

Hirdetés

Momoa a szomorú hír bejelentésekor egy képet is megosztott arról, hogy miként nézett volna ki Eric Dravenként.

“Nyolc évet vártam rá, hogy eljátszhassam ezt az álomszerepet. Szeretlek, Corin Hardy és szeretem a Sony Pictures-t is, de sajnos lehet, hogy újabb nyolc évet kell várnom rá. Nem a mi csapatunk. De esküszöm, várni fogok. James O’Barr! Sajnálom, hogy csalódást kellett okoznom, legközelebb nem fogok. Ezt a filmet szabadon kell engedni. Ami pedig a rajongókat illeti.: ez a film megérdemli, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőle. Nem játszhatom el máshogy a karaktert, csak ha minden a helyén van. És ha így lesz, én készen fogok állni rá.” (Jason Momoa)

A holló: Újjászületés címmel ellátott alkotást egyébként heteken belül Budapesten kezdték volna forgatni, de ebből már biztosan nemm lesz semmi. A rendező, Corin Hardy így búcsúzott a projekttől:

“A kezdetektől fogva tudtam, hogy A holló új változatának ötletét nem mindenki fogja egyaránt díjazni, hiszen annyira közkedvelt alkotásról van szó. És ezt úgy mondom, hogy én is imádom. De az elmúlt három és fél év munkájába mindenemet beletettem, hogy megpróbáljak valami olyat alkotni, ami egyaránt tiszteletben tartaná James O’Barr lenyűgöző képregényét, Alex Proyas eredeti filmjét, Brandon Lee emlékét, miközben valami új és merész is lenne, amire megszállott rajongóként én is büszke lehetek.

Jason Momoával, valamint a művészek és filmkészítők alkotta csodálatos csapattal nagyon közel kerültünk ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De időnként, ha valamit igazán szeretünk, képesnek kell lennünk arra is, hogy a nehéz döntéseket is meghozzuk. Az, hogy elengedtem ennek a sötét és érzelmes álomprojektnek a kezét, életem eddigi legnehezebb döntése volt. Az épületek talán leégnek, az emberek talán meghalnak, de az igaz szerelem örökké tart.”

Forrás: IGN

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés