A BINÁRIS OPCIÓS KERESKEDÉS TITKAI

A bináris opció egy olyan pénzügyi opció, melynél a kifizetés vagy valamely fix pénzösszeg, vagy semmi. Más szóval bizonyos aktívák ármozgásával lehet kereskedni (devizapárok, áruk, céges részvények… stb.), amivel profit érhető el. Legfőbb különbség a forexhez képest, az egyszerűségében rejlik – csupán helyes előrejelzést kell tenni az ármozgás irányát illetően (FEL vagy LE).

Hirdetés

Az egyik legmegbízhatóbb és legpraktikusabb kereskedési platform a Binatex. A Binatex több nyelven is elérhető, demószámlával rendelkezik és rendkívül hasznos olyan kereskedők számára, akik gyorsan akarnak pénzt keresni.

Némelyik kereskedő rövidtávú üzleteket szeret kötni (1perceseket), mások pedig hosszútávúakat (akár 24 órásokat). A kettő között jelentős különbség van: ha rövidtávon üzletelünk, (siker esetén) a profit 80% lesz. Hosszútávú ügyletek esetén a profit kevesebb (60-65 %). Ez egyáltalán nem furcsa, mivel a rövidtávú kereskedés sokkal nehezebb és nagyobb kockázatot jelent.

A bináris opció legnépszerűbb kereskedési termékei a devizapárok. A Binatex kereskedési platform demószámláján többféle devizapár is elérhető, melyekkel gyakorolhatunk. A profit százaléka megduplázódik az éles számlán, és az egyik devizapár jelentősen különbözik a másiktól. Az Euró-Dollár profit például 80%, de a Dollár-Yen csak 60%. A tapasztalt kereskedők kívülről fújják már ezt az egészet.

Egy másik hasznos eszköz, melyet a kereskedő használhat, az a képesség, hogy ugyanabban az időpontban egyszerre több ügyletet is lehessen kötni. Pl. úgy véljük, hogy az ár folyamatosan felfelé fog menni az elkövetkezendő néhány percben: megnyomjuk az ár FEL gombot, de nem várunk, még ez az adott ügylet véget ér, hanem még néhányszor megnyomjuk a FEL gombot. Így már érthető, mit értünk gyors pénzkeresésem. A hosszútávú ügyleteknél ugyanez a stratégia használható.

Magának a kereskedési platformnak is rengeteg olyan eszközre van, melyet a kereskedő az előnyére fordítva használhat. Rendszeresen ellenőrizheti a kereskedési szignálokat. Megfigyelheti a kereskedők többségének hangulatát, láthatja a csúcskereskedőket, és hogy milyen összeget kerestek az adott napon (ez az információ inspirálhatja őt) és így tovább.

Igaz ettől hozzátenném, hogy a dolog kulcsa motivációban rejlik. Ha kudarcot is tapasztalunk, nem szabad, hogy elvegye a kedvünket attól, hogy megpróbáljuk elérni a céljainkat. A sikeres bináris opciós kereskedők anyagilag függetlenek és álomba illő életet élnek. A negatív gondolatok azoktól érkeznek, aki kudarcot vallottak, de végül azok nyernek, akik kitartóan próbálkoznak.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés