Lifestyle

18 éve járja a világot, hogy megörökítse a Föld legidősebb fáit

Beth Moon szereti a fákat. Nagyon. Annyira, hogy 1999 óta járja a világot, hogy képeket készítsen róluk, elsősorban az ősi, több száz éves példányokról – annyi fotója gyűlt össze az évek alatt, hogy már két fantasztikus albumot is kiadott belőlük az elmúlt években. Az Ancient Trees: Portraits of Time és az Ancient Skies, Ancient Trees tele vannak lélegzetelállító képekkel a világ legkülönbözőbb pontjain tornyosuló fákról, melyek közül néhányat most mi is megmutatunk:
Hirdetés

Hogyan végzi nagydolgát az, akinek nincs vágat a fenekén?

A fenti kérdés nemcsak bennünk fogalmazódott meg, hanem számos más emberben is, ezért a Redditen szerveztek egy kis kérdezz-feleleket egy olyan emberrel, akinek betegsége miatt nincs seggvágatja. Ő pedig minden kérdésre válaszolt. A férfi egy furcsa rendellenesség, a pilonidalis ciszták miatt kellett hogy lemondjon a seggvágatáról. Ez a betegség a farpofák között, a keresztcsont-farokcsont felett a végbélnyílás közelében kialakuló bőr alatti csomók, a bőr felé kitört apró váladékozó sipolyok formájában jelentkezik. “Számos műtétem volt, és bár a szokásos eljárás az, hogy ezt hagyják magától begyógyulni, az enyém olyan rossz állapotban volt, hogy egy plasztikai sebész javaslatára inkább összevarrták az egészet. A…

Ilyen a “jó szomszédság” Oroszországban!

Ha lakótelepen laksz, talán te is azt gondolod, hogy neked vannak a leggázabb szomszédaid a világon. Hát, mi is így gondoltuk, de miután megnéztük a következő videót, már kicsit másképp látjuk a helyzetet. Klikk a felvételre, és valószínűleg te is meg fogod sajnálni azt az orosz srácot, aki már nem bírta tovább a lakótelepi őrületet, és egy, a lépcsőházban rögzített kamerával felvette a szomszédait. Forrás: Sickchirpse.com

Ben Affleck végre reagált a mémre, amin tavaly röhögött a fél világ

Több mint 22 millióan látták az eredeti Sad Affleck videót, amiben Ben Affleck és Henry Cavill együtt nyilatkozik a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című mozi negatív kritikáiról, vagyis előbbi inkább csak szomorúan néz, miközben a Simon and Garfunkel “The Sound of Silence” című dala szól. A Sad Affleck elég gyorsan mémmé is vált, és a fél világ röhögött rajta. Nos, a tavalyi mémről a világsztár csak nemrég beszélt a BBC 1 Radio adásában, amikor arról kérdezte őt a műsorvezető, hogy mit tanult a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című mozi kapcsán. Affleck viccesen megjegyzi, hogy megtanulta: ne…

Hajléktalan lett a nő, aki szerint róla szól Michael Jackson Smooth Criminal-je

Egy Annie nevű amerikai ex-modell évek óta próbálja bebizonyítani, hogy ő Michael Jackson “Smooth Criminal” című számában az a bizonyos Annie, és a dal róla szól. Természetesen a jogdíjakból is szeretne részesedni, ám eddig csak kiadásokat jelentett számára a dolog, és mivel felemésztette a tartalékait, az asszony és 14 éves lánya hajléktalanok lettek. Annie nemrég Dr. Phil műsorában is szerepelt, ahol elmondta, hogy amikor a Smooth Criminal című dal született, ő épp egy olyan kapcsolatban élt, ahol partnere rendszeresen bántalmazta. Az egyik ilyen estén kinézett az ablakon, és egy limuzint látott a házuk előtt. A háromgyerekes anyuka azt állítja, mivel tudta, hogy…

Egy pókeres “kicsit”leszólta Dan Bilzeriant

Azon kívül, hogy remek promó arc a pókernek, Doug Polk szerint Dan Bilzerian csak egy nagy kamugép, aki a pókerasztalnál egyáltalán nem számít nagyágyúnak, és akkor még finoman fogalmaztunk. Polk szerint továbbá Bilzerian biztosan nem a pókerből gazdagodott meg. Szerinte inkább arról van szó, hogy az apja a nyolcvanas években 50-60 millió dolláros tartozásának mindössze egy minimális részét fizette vissza… a többi pénz holléte pedig máig nagy kérdés. Itt tudod megnézni Doug Polk videóját, amiben “kicsit” leszólja Bilzeriant. Egy másik pókerjátékos szerint pedig, őt idézzük: “aki tisztában van a játék alapjaival, már annak feltűnik, hogy Bilzerian nem egy jó játékos”….

Videó: így reagál a srác, amikor a haverja leesik a motorról

Aki 150-nel száguldva akar a motorjával különböző trükköket bemutatni az országúton, ráadásul nem megfelelő védőfelszerelésben, az számíthat rá, hogy ha elesik, akkor igen komolyan megsérülhet. A következő videóban látható srácok láthatóan magasról tettek erre a dologra, és egyikük meg is járta: egykerekezés közben elvesztette az egyensúlyát, és rendesen felszántotta az aszfaltot. Persze visszaült, mert sem a motorjának nem lett komoly baja, sem neki nem tört csontja. A haverja hisztérikus röhögésben kísérte hazáig, de később már aggódott érte, amikor azt látták, hogy a sérültnek nemcsak a tenyere, a karja és a lába véres, hanem az egyik lábfeje is dagad meg lilul….
Hirdetés

Mínusz 71 fok: ezt látta a fotós a világ leghidegebb városában

Korábban is írtunk már Ojmjakonról, a világ leghidegebb településéről: a Jakutszktól (ami a világ leghidegebb nagyvárosa) kétnapi utazásra lévő, szibériai városban az autók csak fűtött garázsban állhatnak, különben nem indulnak el, így ha valaki az utcán áll meg, jobb, ha járva hagyja a motort. Egy új-zélandi fotós, Amos Chapple készített elképesztő képeket a helyről, ami még az oroszoknak is egy kicsit talán túl hűvös:

1250-szeres lassításban ilyen az, amikor kipattog a kukorica

Baromi jó az, hogy a modern technológia jóvoltából ma már szinte mindent megnézhetünk hiper-szuper lassításban, a Youtube pedig pár év alatt tele lett látványosnál látványosabb, érdekesnél érdekesebb felvételekkel arról, hogy mégis milyen apró dolgok történnek egy, látszólag fél pillanat alatt lejátszódó esemény során. Ilyen például a kukorica kipattogása, melynek most minden részletét megcsodálhatjuk egy 30000 képkocka/másodperces videóban:

DVD-ken árulják a brazil börtönlázadás kivégzős videóit

Baromi olcsón, párszár forintnyi összegért árulják Brazília utcáin azokat a “snuff” filmeket, melyek a legutóbbi brazíliai börtönlázadások során készültek. Ahogy arról beszámoltunk, az elmúlt hetekben rengeteg áldozata volt a dél-amerikai ország börtöneiben a bandaháborúknak (PCC vs. Crime Syndicate), és előfordultak lefejezések is (állítólag tüzet is raktak a levágott fejekből), valamint volt, aki kitépett emberi szívvel pózolt. Ezeket a brutális videókat most Brazíliában bárki megnézheti, a DVD-ket ugyanis az utcákon árulják.

Hirdetés
Hirdetés