Beteljesült a jóslat! Twitch vitte az aranyat!

A Monster Energy motocross csapata duplázott a dobogón a Moto X Best Whip versenyen, keményen kűzdöttek a München-i X Games második versenynapján.

Hirdetés

Folytatva a sikersorozatot a Barcelona-i X Games után, ahol megszerezte az első aranyérmét, Edgar Torronteras megjelent a stadionban és a legszélsőségesebb whip variációkat mutatta be a versenyzők közűl, könnyedén elnyerve ezzel a nézők leghangosabb éljenzését.

„A Whip variációim nagyon jól sikerűltek ma este. Sokat dolgoztam rajtuk és elégedett vagyok az erdménnyel. A nehezebb trükkjeimet még gyakorolnom kell, hogy igazán jól menjenek. Jobb lesz ha mindenki figyel Los Angeles-ben, ET érkezik”, mondta Torronteras.

Jeremy ’Twitch’ Stenberg kicsit másképp, lassan kezdte mint Barcelonában, a 6- perces verseny második felében mutatta be az igazán kemény whip variációit. A világ minden pontjáról zsűrizve az X Games Twitter rajongói által, Twitch pontjai elég hamar a lista első fokára repitették.

A kockás zászló megjelenésével az összes rider-nek volt még egy utolsó, hatalmas ugrásra esélye, hogy megszerezzék a dobogó második illetve harmadik fokát.

A végső eredmény szerint Stenberg fölényes 65%-al nyert, akit Monster Energy csapattársa Torronteras követett 14%-al. Ezen felűl gratulálunk a csapattárs Nate Adams-nek is aki negyedik helyen végzett szintén hatalmas, stilusos variációkat bemutatva.

Twitch nagyon örült a győzelmének. „Imádom Németországot, legutóbb 2006-ban versenyeztem ebben a stadionban és akkor esett a hó. Jó újra itt lenni. Már várom Los Angeles-t ahol ismét aranyat szeretnnék szerezni. Muszály lesz – az a szülővárosom.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés