A Dean Wilson sztori: egy ifjú mx-es tehetség hihetetlen felépülései

Az extrém sportok világában tudják a résztvevők, hogy gyakran az életükkel játszanak. A profi sporthoz hozzátartozik a komoly sérülések esélye és persze a kockázat, ugyanis lehet, hogy egy-egy baleset után véget ér a karrier.

Hirdetés

Dean Wilson 2010-ben ifjúként több címet is nyert, azonban a felnőtt versenyző karrierje nem alakult szerencsésen. 2012-ben vállsérülés, 2013-ban pedig egy tüdősérülést tartogatott neki a szezon. 2014-ben egy hatalmas nyílt sebet szerzett lábára.

2015-ben 3 versenyt sikerült teljesítenie, majd a következőn a gyakorló futamok során igen súlyos térdsérülést szedett össze, mely után több műtét is várt rá és nem csak karrierje került bajba, ugyanis nem voltak biztosak benne, hogy teljesen fel tud épülni. Szerencsére a 2016-os szezonra ismét képes volt motorra ülni, azonban térde ismételten megsínylette a dolgot.

A kisfilmben elmondja, hogy sosem fogja feladni: nem számít, ha úgy van, további sérülést sérülésre halmozva fog tovább küzdeni az elkövetkezendő években is, ugyanis a motorozás élete értelmévé vált. Ilyen egy elszánt sportoló!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés