Harry Bink a legfiatalabb, aki beadta az mx-es dupla hátraszaltót

Az különböző extrém sportok megjelenése után nem kellett sokat várni, míg a bátor űzők a szaltó felé kacsintgattak. A hosszú évtizedek alatt persze egy szimpla szaltó már nem kihívás a profiknak.

Hirdetés

Az fmx sportot 2006-ban, a 12. X Games-en a legendás Travis Pastrana teljesen meglepte legújabb trükkjével, mely új szintre emelte az egész stílust, ugyanis beadta a világ legelső dupla hátra szaltóját. Ugyan már több mint 10 éve történt az eset, máig az egyik, ha nem a legveszélyesebb és legnehezebb trükknek számít az fmx-esek körében, így nem sok embernek sikerült, főleg nem élőben, nagy közönség előtt. Harry Bink csatlakozott az elit társasághoz, ugyanis az egyik idei Nitro Circus shown sikeresen landolt, ezzel ő lett a világ legfiatalabb sportolója, aki a számlájára írhatja a trükköt!

Last night in Nowra, Harry Bink FMX landed one of the most dangerous tricks in action sports: The FMX Double Backflip! Massive congrats to Harry for joining the elite double backflip club and for becoming the youngest rider ever to do so!

Posted by Nitro Circus on Saturday, 22 April 2017

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés