Motocross

Beöltözve, ökörködve piheni ki magát a Nitro bagázs

A Nitro csapata egytől egyig profi sportolókból áll, akik bátorságukkal, kreativitásukkal és tehetségükkel képesek a videókban és a Circus előadásokon mindig a legjobb formájukat hozni. A csapat a forgatás és elődadások mellett rengeteget utazgat és edz, ami teljesen leterhelő. Néha persze szükségük van egy kis pihenésre, melyet valóban különleges módon tesznek: elmondásuk szerint “szabadnapjukon” szeretnek beöltözni és közösen motorozni, ugrálni és ökörködni. Hát ha ők így tudnak pihenni! When you and all your friends get the day off of work. Posted by Nitro Circus on Monday, 3 July 2017
Hirdetés

Ronnie Mac ismét akcióban: Trevor Piranhaval közösen csapatták

Ronnie Mac legendás és rejtélyes alakja sokak kedvence, a mítoszok és a történetek, valamint a ködös sztorik, melyek körülveszik a sztárt, bejárták már az internetet. A maszkos motoros kilétéről ugyan vannak találgatások, biztosat azonban nem lehet tudni. Az extrém videóinak rengetegéből kimagaslik az eset, amikor is letartóztatták a motoros fenegyereket. Travis Pastrana és Trevor Piranha azonban elintézték, hogy kiengedjék, így azóta is vígan motorozhat! Trevorral közösen most videót is dobtak ki mely reméljük, hogy csak a kezdet és több Ronnie Mac összeállítás is készülni fog!

Ethan Nell a sziklákon: monti mellett motoron is nagyon tud!

Az extrém sportok űzői körében nem ritka, hogy valaki a kedvenc, “saját” ágazata mellett több másik stílusban is nagyon otthon van. Ethen Nell is ilyen, ugyanis monti mellett még a motorozáshoz is ért! A motorozás és a bringázás gyakran jár kéz a kézben, ezt Ethen is így gondolja, ugyanis a Red Bull új videójában a montija nyerge mellett még mx-re is simán felugrik. Kalandjait Utah varázslatosan gyönyörű vidékén követte el, ahol a homokos-sziklás vidék sokszor még az idősebb, tapasztaltabb sportolókon is ki tud fogni. Ethen persze állja a sarat – vagyis jelen esetben a sziklákat és a homokot!

Hard enduro őrület: idén is kőkemény volt Erzberg versenye!

A hard enduro rajongói biztosan ismerik az Erzbergrodeo nevet, melynek hallatán tudják, hogy a kategóriában a világ egyik legdurvább versenyéről van szó. Erzberg eseményére 500 rider nevezett, akiknek csupán a töredéke volt képes teljesíteni a pályát. A Red Bullnak köszönhetően egy rövidke összefoglalót kaptunk az összetett rendezvényről, mely során megtekinthetjük, hogy milyen akadályokon és emelkedőkön kell a versenyzőknek átjutniuk. Elég durvára sikerült az idei pálya is, nem hiába sorolják a világ legnehezebb megmérettetései közé! 25 szekció, 35 km és 500 versenyző – igen, valóban ilyen kemény!

Ezért nem jó ötlet offroados motorozásra menni

Az offroad kalandoknak, mind az autózásnak, mind a motorozásnak megvan a magával ragadó fílingje: sajnos saját tapasztalatból nem sokat tehetünk hozzá a témához, de nézni tényleg király, főleg, ha hozzáértő profikról van szó! Most megmutatjuk, hogy bizony a bátorság mellé egy kis tapasztalat meg józan ész sem baj, ha van, főleg, ha ismeretlen területekre merészkedünk. Hőseink egy régi vasúti hídra leltek, melyen természetesen muszáj volt átkelniük. Mint kiderült, nem volt jó ötlet, ugyanis a legelső pillér azonnal kiesett és a motoros hátsó kerékkel bezuhant a lyukba. Szerencséjére megakadt félúton, így nem zuhant le. Nem kicsit ijedhetett meg, az egyszer biztos!

A legendás Jonny Walker pillanatok alatt lenyomta a portugál enduro tracket

Mx kategóriában mindig is bírtuk az endurot, legyen szó hard-ról vagy super-ról, a technikás pályák és izgalmas versenyek könnyen rabul ejtik az embert. Ha motoros enduro legendáról van szó, akkor szerintünk egyértelműen Jonny Walker neve ugrik be. Ugyan a hasonlóan ejtett, mégis másként írt whiskynek több rajongója van világszerte, a brit motoros a sportos körökben bőven rászolgált arra, hogy ismerjük munkásságát. Ezt a legújabb, Portugáliában bemutatott akciói is bizonyították, ugyanis az Extreme XL Lagares track meg sem kottyant neki!

Tyler Pynnonen élete első showján világelső trükköt adott be

A Nitro Circus és Travis Pastrana őrült társasága gyakran szerepel nálunk, ugyanis a fenegyerekek mindig tudnak valami újat mutatni, ráadásul a team is szokott bővülni, mely tovább emeli az élményfaktort. Tyler Pynnonen mindig is közel állt a csapat jó pár tagjához, így végre valahára meghívást kapott a teamhez és a napokban az egyik Nitro Circus során is bemutatta képességeit. Elég emlékezetes volt élete első showja, ugyanis a világelső hó nélküli, mobil rámpás snowmobil előre szaltót sikerült beadnia. A kommentek között ezt sokan sérelmezték, akik  szerint nem eredeti a trükk, azonban videós bizonyíték hiányában nem tudtak rácáfolni. Gratula! About last night……
Hirdetés

Ki mondta, hogy a motor bepakolása unalmas művelet?

Az előkészületeket, az összepakolást és az autóhoz való cipekedést szerintük igen kevesen élvezik. Ezt mi is meg tudjuk érteni, ezért most megmutatunk egy kicsit speciális, de annál inkább szórakoztatóbb megoldást! Tim Coleman nem kevés motoros tapasztalattal rendelkezik, s bár megtehetné, hogy az összecuccolást ne személyesen tegye be, egy saját mókás módon mégis ő végzi a pakolást. A motor furgonba való berakása egyeseknek nehéz művelet lehet, azonban ha van egy slackline-od, na meg egy kis egyensúlyérzéked, akkor máris sokkal egyszerűbb és szórakoztatóbb az egész! Tightrope ridingLoading your dirtbike up does not have to be boring! Beta Enduro Motorcycles Australia GoldenTyre Australia…

6 éve Travis Pastrana bemutatta a legextrémebb lánykérést

Az utóbbi időben több lánykérésről is beszámoltunk, melyek mind valamilyen extrém sporthoz és helyzethez kapcsolódnak. Mind közül szerintünk Travis Pastrana viszi a prímet, aki 6 éve definiálta az “extrém lánykérés” fogalmát. A Nitro Circus showk már akkor is híresek és népszerűek volt, melyen Travis mellett a(z akkori) barátnője is részt vett. 6 éve azonban hősünk történelmet írt, ugyanis Lyn-z egy ugrás után azon kapta magát, hogy a mega ramp lábánál, több ezer ember előtt kérte meg Travis a kezét. Romantikus és extrém: melyik hölgy tudna erre nemet mondani? On this day 6 years ago, Travis Pastrana got down on one…

Bepillantás a Nitro csapat életébe: jön a “Life in the Circus” szezon 2!

A Nitro Circus csapat és egyes sportolók igen gyakori vendégek nálunk, ugyanis a team mindig képes valami újat mutatni, legyen szó bármilyen sportról is! Az ilyen élsportolók élete biztos tömény izgalom, legalábbis Ryan Williams vlogos bejelentkezését elnézve biztosan nem unatkozhatnak. A “Life in the Circus” sorozat nagy siker volt, így idén elérkezik a 2. évad, mely során megnézhetjük, hogy milyen is Travis Pastrana és a többi őrült élete! A rövid, pörgős és nagyon ütős sorozat első részét el is hoztuk, érdemes csekkolni!

Hirdetés
Hirdetés