Mountain Bike

Nem szerencsés a vasúti sínen bringázni, pláne alagútban!

A videóban látható két bringás Rio de Janeiro mellett a vasúti síneken tekert. Úgy gondolták, hogy az alagúton is átvágnak, ám akkor észrevették, hogy szemből érkezik a vonat. Mint megírták, halálfélelmük lett, az egyikőjük a kerékpárt is bent hagyta a sötétben. Szerencséjükre megúszták az esetet, de a felvételek alapján tényleg nem sokon múlott, hogy ne tragédiával végződjön ez a felelőtlen manőver. A videóból az is kiderül, hogy utána sem tanultak az esetből, a vasúti síneken folytatták tovább az útjukat.
Hirdetés

Fabio Wibmer egy síparadicsomból menekül bringával!

Az osztrák mountain bike rider, Fabio Wibmer 2015-ös vicces videója, a Fabiolous Escape nagy sikert aratott. A YouTube-on több mint 11 milliószor nézték meg, ahogy bringával menekül a rendőrök elől. Most elkészült a folytatás! Az új kisfilmben Saalbach-Hinterglemm síparadicsomában őrjíti meg az embereket. A havas tájon kerékpárral menekül az ügyetlen rendőrök elől. A Red Bull segítségével készült videót reméljük hasonlóan sokan megnézik, mint az első részt.
Hirdetés

Autumn Ride – Maczák Viktor őszi kalandjai Kékestetőn

Az Északi-középhegységben, a Mátrában található Kékestető Magyarország legmagasabb hegycsúcsa. Az 1014 méteres csúcs rengeteg kalandot tartogat a túrázóknak – na meg a sportolóknak is. A tél beköszöntével általában a havas sportok szerelmesei veszik át az uralmat a hegy felett, azonban hó hiányában a bringások még ilyenkor is szívesen zúznak az erdőben. Maczák Viktor novemberben kilátogatott a downhill trackre, szerencséjére a csípős időn kívül semmiféle kellemetlen, gátoló tényezővel nem találkozott, hónak nyoma sem volt. Kalandjairól természetesen videó is készült, mely láttán mi is azonnal a Kékesre vágyunk!

Hirdetés
Hirdetés