Egy életre szóló élmény: 900 km-es túra Mongóliában

Egyszerűen odavagyunk a különböző túrákon készült videókért: a hihetetlenül gyönyörű táj és a sport találkozása olyan távlatokba repít el minket, melyeket valószínűleg sosem láthatunk saját szemünkkel, de szerencsére az élmény egy részét mi is megkaphatjuk.

Hirdetés

A legfrissebb ilyen lélegzetelállító videó egy Mongóliában zajló túráról szól, melyre szabadon lehet jelentkezni. A túra 900 kilométeres szakaszon zajlik és a résztvevők jurta szerű sátrakban szálnak meg.

Az esemény nem egy verseny, hanem egy kihívás: egy olyan próba, melyen akik megfelelnek, azok tiszteletet érdemelnek. A túrán ember és gép összeolvad, míg a többi résztvevővel egy olyan sorsközösséget alakít ki, egy olyan kapocs jön létre, melyet valószínűleg sosem fognak elfelejteni.

A jövő évei versenyre már most lehet regisztrálni a www.mongoliabikechallenge… oldalon potom 1790 Dollárért, mely tartalmazza a 10 napos esemény alatti étkezést, szállást és a kíséretet, mely azonnal orvosolja a felmerülő technikai problémákat. Na majd egyszer beruházunk rá!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés