Lehetetlen feladat: a különleges "fordítottbringa" kifog mindenkin

Egy nagyon érdekes kísérletbe futottunk bele az interneten, mely a “Smartereveryday” felhasználóhoz köthető. Lényegét tekintve egy olyan kerékpárról van benne szó, melyet úgy alakítottak ki, hogy a kormány fordítva működjön.

Hirdetés

A speciális eszköz a megszokottakkal ellentétben a kormány balra fordításánál jobbra kanyarodik, és fordítva – azt állították, hogy ezzel lehetetlen tekerni. A videó készítője elmondása szerint több bemutatóra is magával vitte a kelléket, sőt, még pénzt is ajánlott fel annak, aki pár métert tud haladni vele. Hősünk mindeközben úgy gondolta, hogy a bringa megépítője nem foghat ki rajta, ő mégis megtanulja kezelni. Elmondása szerint 8 hónapon keresztül gyakorlatozott, míg nem egyszer csak képes volt tekerni vele, azonban bármilyen kis impulzus, akár a telefon megcsörrenése is képes kizökkenteni a koncentrációból. A sorozatos gyakorlás mellett megtanulta a mindennapi életben is használni, majd miután mesteri szintre emelte a dolgot kiderült, hogy elfelejtette a hagyományos bringa használatának “trükkjét”. Egy újabb 20 percre volt szüksége ahhoz, hogy visszatérjenek a dolgok.

És ez még nem minden: fiát is bevonta a kísérletbe. A kis srác 3 éve tud biciklizni, mely gyakorlatilag a fél élete, neki azonban a folyamat jóval gyorsabb volt, ugyanis alig 2 hét alatt megtanulta kezelni a “fordítottbringát” is. Az érdekes eszközt akár 500 Dollárért meg is veheti bárki, aki kísérletezni akar, azonban ha nem ér meg ennyit a móka, akkor csak nézd meg a videót, hidd el, tetszeni fog!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés