Újabb nemzetközi dirt verseny Kisvárdán: hétvégén jön a Dirt Castle 2!

Kisvárda gyakori visszatérő nálunk, ha montis és dirt jumpos témákról van szó. Hétvégén nem kis eseménynek fog helyet adni a település, ugyanis július 7 és 9 között jön a II. Dirt Castle nemzetközi extrém mountain bike verseny, mely a LESZ FESZT-tel együtt kerül megrendezésre!

Hirdetés

A nemzetközi dirt eseményre nem kevés nagy név érkezik, úgyhogy mindenképpen ajánljuk, hogy kilátogass te is a versenyre! A tavalyi Dirt Castle sikere után nem kérdés, hogy az idei is nagy durranás lesz!

2016-ban szeretnék tovább álmodni a versenyt és nívósabbá tenni, ezért szeretnének a szervezők minél több nemzetközi- és hazai versenyzőt bevonni a kihívásba. Már most rengetegen jelezték Nagy Oszkárnak, a verseny védnökének, megálmodójának és eddigi legjobb versenyzőjének a részvételi szándékot, úgyhogy a siker garantált. Minden téren szintet lép a csapat, hiszen a díjazásban is emelik a tétet, mégpedig:
az 1. helyezett: 1500 €, a 2.: 800 €, a 3.: 600 €, a 4.: 400 €, az 5.: 250 €, a legszebb trükk bemutatója pedig: 500 €-t
kap.

A meghívottak listáján egytől egyik nagy nevek szerepelnek:

Gargya Tamás HUN
Tisza Gergő HUN
Lenthár Gábor HUN
Horváth Ferenc HUN
Horváth András HUN
Nagy Oszkár HUN
Jonas Berndt GER
Jonas Bachmann GER
Gerard Plata ESP
Joan Carles ESP
Adolf Silva ESP
Bernd Winkler AUT
Nicolas Terrier FRA
Dan Miller CHZ
Viktor Douhan SWE
Alex Alanko SWE
Viliam Krizan SLO
Jakub Jagrik SLO
Adam Glosowic PLN
Kuba Sidzina PLN

A sport mellett a zenei felhozatal is erős lesz: többek között Ákos, Tankcsapda, Halott Pénz, Irie Maffia, Wellhello,
Brains, Supernem, Belga, Alvin és a Mókusok, The Biebers, Kowalsky meg a Vega, Kaukázus, Magashegyi Underground, Siska Finuccsi, Mikee Mykanic, Cloud9+, New Level Empire és Soerii&Poolek is megfordulnak a színpadon. Bővebb információt itt találtok! Kit érdekel a Balaton Sound? LESZ FESZT a király!

(LESZ FESZT, Standmag)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés