Segítsd Gargya Tamásnak, hogy indulhasson a 2017-es MOD-on!

Hazánk egyik legtehetségesebb montisa minden kétséget kizárólag Gargya Tamás, akiről gyakran olvashattok nálunk. Tamás sok rangos nemzetközi versenyen képviseli hazánkat és szép eredményeire újra és újra büszkék lehetünk.

Hirdetés

Most eljött az idő, hogy mi is tehetünk Tamásért, ugyanis elindult a Masters of Dirt videós versenyén, ahol a díj
egy meghívás a társaság rendezvényére, ahol a nyertes a nagyágyúkkal közösen szerepelhet. Ugyan nincs könnyű dolga, mivel a bringáknak és különböző járgányoknak nincs külön kategóriája és csak 3 ridert választanak ki, egy megosztással, like-kal, barátok megjelölésével vagy bármiféle terjesztéssel segíthetünk neki álmai elérésében! Fogjunk össze Tamásért!

Helo mindenki van egy álmom ! Szeretnék résztvenni az M.O.D bemutatón Bécsben ez az egyik álmom mióta az eszemet tudom és úgy érzem meg értem a feladatra hogy meg mutassam az embereknek mit tudok ! Kérlek segíts nekem valóra váltani ! (Megosztás/like/komment/meg jelölni a barátod a posztban)
#modtickettoride
—————————————————————
Hi every one I have a dream ! I would like to ride at the M.O.D show It was my dream since when I was a kid and now I feel I’m enough I can show my skills to the peoples ! Please help me make it true ! (Like/Share/Comment/Tag a mate) #modtickettoride

Posted by Tamás Márk Gargya on Tuesday, 29 November 2016

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés