Sopronban már tombol a szezon: a FRO team felkereste a pályát

A hazai kerékpáros sport profi és lelkes amatőr képviselői az ország különböző helyein mindig képesek hatalmas meglepetést okozni, ugyanis kisebb-nagyobb, de annál hangulatosabb versenyek és igen király pályák jó pár helyen megtalálhatóak.

Hirdetés

Sopron nem éppen a kedvező időjárásról híres, persze a hideg, az eső és a szél nem érdekli a helyi bringásokat, akik időt és energiát nem sajnálva szépítgetik és javítgatják évről évre a downhill pályát. A város gyönyörű erdeiben megbújó naprakész pálya már most szeretettel várja a helyi és persze az ország más részéről érkező sportolókat. A FRO Racing a napokban meglátogatta a tracket és kalandjaikról videót is készítettek. Hozzájuk hasonlóan mi is csak ajánlani tudunk egy soproni kiruccanást, ahol garantáltan aktív és extrém pihenéssel telne a nap!

sopron enduroSopronban jártunk, feltérképeztük a terepet. Sose tudni, hogy pár nap alatt miféle új elemeket épít oda a kis csapat. 🙂 Sopron Downhill: az a pálya, aminek minden méterén érezni az építők kerékpározás iránti szeretetét. Öröm itt kerékpározni, köszönet érte. Október 1-én ti is érezni fogjátok a Cube Sopron Enduro-n. A videón látható nyom biztosan benne lesz a programban. SloEnduro #froenduroseries

Posted by FRO Racing on Sunday, 5 March 2017

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés