A hosszú hideg után Hegedűs László ismét gyakorlásba kezdett

Ugyan a napokban kicsit megfeledkeztünk arról, hogy bizony itt a tavasz, persze egy kis hó és latyak nem veszi el a kedvünket a kültéri sportoktól és reméljük, hogy a felmelegedés már csak karnyújtásnyira van.

Hirdetés

A hosszú tél Hegedűs Lászlót is megviselte, leginkább azért, mert beltéri gyakorlópálya hiányában nem tudott edzeni. Szerencsére a jó idő már megérkezett és jó pár napon keresztül valódi tavaszi hangulatban bringázhatott. A Hegeshow team mellett persze önképzésre is próbál időt szakítani és ezerrel elkezdett gyakorolni. Örülünk, hogy hallatott magáról!

STYLE NEVER DIE – START IT AGAIN!
Don’t forget me guys! As you know I focus to Hegeshow team but one of my aim is to progress my level because I really love this sport and the hard work. Unfortunately I couldn’t train on my bike this winter because there wasn’t any place and I lost my outdoor training place in 2016 but I will start to build another and fight to get a New Level to create more stylish videos and motivate you! Check some jumps on this wall that is the highest “trial” point in my town. #hege #ozonys #vitasip #hellenergy

Posted by László Hegedűs on Saturday, 15 April 2017

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés