Leteszteltük – Nomad Jack Daniels deck

Első, öt részből álló terméktesztelős pakkunk ezennel a végéhez ér. Attila még megmutatja hogyan próbálta kikészíteni a Jack Daniels-es Nomad deszkát. Tavasszal újra tesztelünk reményeink szerint és szeretnénk továbbra is együttműködni ezzel a két tehetséges lurkóval. Már kaptunk ígéretet arra, hogy kipróbálhatnak a srácok DC és Gravis cipőket, Haze kerekeket, valamint egyéb hardware-ket a Nomad új szállítmányából – erre még egy kicsit várni kell. Az előző csomag cuccait megtaláljátok itt, az Offlineshopon: www.offlineshop.hu…
deszka2nyito.jpg
deszkafront.jpgAttila véleménye a teszt után:

Hirdetés

“Jól pattan és nagyon tetszik a mintája. (Olyan mintha egy whisky-s üveg lenne).
A festés is jó rajta, nem kopik hamar. A hajlítások, a kialakítása nagyon tetszik, ahhoz képest hogy széles, nagyon jól lehet vele flippet rúgni.”
atinomadlap2.jpgatinomadlap.jpg
“Kényelmes deszka, hamar megszoktam, elég olcsó, viszont – lehet, hogy a nagy hideg miatt – a rétegek két hét után szétváltak, úgyhogy szóltam is Máténak emiatt. A Nomadnál meg azt mondták erre, hogy nem szokott ilyen probléma lenni a deszkákkal, úgyhogy küldenek majd egyet külön, az új szállítmánnyal. Nagyon várom!”
galatibeef.jpg

Értékelés: 3.875/5

hasznaltjack.jpg/5


Videó: Hajnal Ádám www.pappa.blog.hu
Fotók: Tüű Zsombor www.offline.hu/blog/zsomblog
Köszönet a Bronzöntő Poolnak és a TheLab Skateparknak a helyszíneket, továbbá köszönet a két berepülő pilótának Gál Attilának és Mihályfi Dávidnak.
galatimihalyfidavid.jpg

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés