Burn SOS Győr – Töri mindent vitt

Jó kis pályát hoztak össze a külföldi srácok a Burn SOS magyarországi helyszínére. A győri pályát úgy újították föl és egészítették ki, hogy folyamatosan lehessen rajta deszkázni: döntöttfalról indulsz, át a funboxon, wallride vagy csúszás a Burn-falon, következik a negyedív, ami visszafordít a beton tetejű elemre, ami london gapben végződik.

Hirdetés

A 16 éven aluli kategóriában a helyiek és könyékbeliek még nem igazán tudták kihasználni az új pályát, ezért a két “rutinos” pesti illetőségű fiatalember, Bujdosó Viktor és Siklódy Márk kiemelkedtek a mezőnyből, és ők versenyeztek az első helyért.

A 16 év felett már a gyakorlásnál látszott, hogy Kakas Péternek és Turcsik Viktornak nagyon bejön a pálya, sokat lehet csúszkálni rajta. Szét is pakolták az új elemeket. Szeitner Laci zárkózott mögéjük a helyi erők képviseletében. (Itt szeretném megjegyezni, hogy annak ellenére tudja felvenni a versenyt az élvonallal, hogy évekig szinte semmi lehetősége nem volt a győri deszkásoknak a fejlődésre! Tisztelet!)

A végeredményt nagyon nehezen hozta meg az Ignacio Morata – Rasmus Sand – Karkossiák Zsolt összetételű zsűri. Zsoltinál holtverseny volt, Rasmusnál Kakas nyert, Ignaciónál Viktor. Mivel kvázi ő volt a zsűri elnöke, az ő szavazata döntött Viktor mellett.
Töri fél óra múlva duplázott, hiszen a Burn-falon kivitelezett hurricane grindja legjobb trükk díjat ért.

Eredmények:

16 alatt:
I. Siklódy Márk
II. Bujdosó Viktor
III. Szíjj Balázs

16 felett:
I. Turcsik Viktor
II. Kakas Péter
III. Szeitner László

Köszi Burn, köszi Kingpin!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés