X Games Street beszámoló

A Los Angelesben megrendezett extrémsport napokat idén június 28 és július 1 között tartották meg változatos helyszíneken. A szervezők nagyon kitettek magukért, mindenhol kreatív és színvonalas parkot sikerült összeépíteni. A sztenderd női és férfi ágon kívül idén egy videóversenyt is rendeztek a street kategórián belül ahova 1 perces trükkanyagot adhattak le az indulók.

Hirdetés

Férfi vonalon, első helyen az elképesztően komfortosan deszkázó Paul Rodriguez végzett, aki ezzel bebizonyította hogy a hibátlan menet és a laza stílus is tud olyan meggyőző lenni mint pár rávállalós trükk.

Második Ryan Sheckler lett aki ugyan nem deszkázott olyan pontosan mint P-Rod, viszont sokkal kreatívabban használta ki a pályát és néhány látványosabb trükkre is rápattintott. A rendelkezésre álló időt ki sem használta, viszont amíg deszkázott egymást érték a trükkök.

A dobogó legalsó fokára Nyjah Huston állhatott aki hármuk közül a legtechnikásabb kört futotta. Ha az előző két felvételt megnézted akkor elég furcsának fog tűnni hogy ez a kör csak egy bronzt ért, bőven aranyat is nyerhetett volna. Az utolsó trükknél figyeljetek mert vicces lesz!

A Real Street videóversenyen messze a többiek előtt első lett a szavazás alapján:

És végül de nem utolsó sorban a nők közül Alexis Sablone bizonyult a legjobbnak. Már a menet elején egy bevállalós kickflippel indított a tetőről:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés