A The Lab csapat deszkásai Bécsben jártak

A hazai neves csapat, a The Lab szomszéd országunkban járt és az első útjukon készült legjobb jeleneteket most egy videóban összeszedve találták elénk.

Hirdetés

Az Emerica által támogatott Petrányi Lajos Ostya, Etnies-es csapattársával, Karkossiák Zsolával, és a The Lab Shopot vezető Kovács Bálinttal csekkolták le a bécsi spotokat. Az OSG-s gördeszkás összefoglalót készítő Matusch István kamerázta a srácokat GoPro-val, aki ismét nagyon odatette magát!

Mindannyian a gördeszkázás megszállottjai, így gördülékenyen ment a közös munka. Eredetileg három naposra tervezték a kiruccanást, de csak öt nap után tértek haza: megértjük, hiszen a gyönyörű osztrák főváros bővelkedik látnivalóban, na meg spotokban, amiket meg kell hódítani!

Ugyan a májusi deszkázásukat néha megzavarta pár zápor, de ez nem szegte a sportolók kedvét. Deszkáztak festői helyeken, full illegálban és még mezítláb is! Az osztrák deszkások vendégszeretete nagyon inspiráló volt és több olyan arc is feltűnt, akivel korábban már találkoztak hazai versenyeken. A nyár folyamán többször is ellátogatott a team Bécsbe, következzék hát az első turnévideójuk!

(forrás: Bazsó Bianka, The Lab team)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés