Rendőri túlkapás Amerikából

A napokban egy igen érdekes videó látott napvilágot a Youtube-on, ami hatalmas felháborodást váltott ki a nézők körében. Ugyan egy rövid videóról van szó, melyben az ügy előzményeit nem láthatjuk, mégsem tudunk pártatlanul hozzáállni. Állítások szerint a srác az úttesten deszkázott és csak ennyi volt a bűne.

Hirdetés

A videóban egy bringás rendőr kerül összetűzésbe a helyi deszkás kis srácokkal, ahol – ki tudja, hogy miért – az egyiket kipécézte magának és nagyon úgy tűnik, hogy le akarja tartóztatni, de egy igen érdekes fordulat következik: egy cselgáncsos mozdulattal elkaszálja a gyerek lábát és durván földhöz vágja, mely után valószínűleg meg is történik a letartóztatás.

Persze a letaglózott srác látványa nem tetszik a pajtásoknak, akik nekiesnek először a bringának, majd a rendőrnek is elég durva szitkokkal, melyeket most nem szívesen fordítanánk le, hiszen ezeket úgyis mindenki ismeri. Szerintünk a legkevesebb, hogy a rendőr ilyen szidalmakat kapott. Bár nem tudjuk, hogy valójában mivel váltották ki belőle az agresszív megnyilvánulást, egy gyerekkel azért mégsem kéne ilyet tenni…

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés