Loop of death új szintje: Adam Mercado slash grindolt a karikában!

A “loop of death” elnevezésű elem már jó ideje jelen van az extrém sportok világában. A “halál karikája” nem rossz elnevezés, ugyanis valóban egy igen veszélyes elemmel áll szemben az a merész, vállalkozó szellemű sportoló, aki bevállal rajta egy menetet.

Hirdetés

A legenda szerint, közel 40 éve jelent meg a gördeszkás sportban Duane Peters és a hatalmas karika, ahol hősünk szinte minden létező csontját összetörte a próbálkozások közben. Nem sokkal később a nagy skaterek, Tony Hawk és Bob Burnquist is nekimentek, sőt, egy kis újítás is befigyelt: a tetején egy rés felett, azaz alatt is sikerült átrepülniük. A fiatalok, többek között Jaws is kekeckedett már a dologgal és Birdmannel sikerült is beadnia. Most Adam Mercado új szintre emelte a dolgot: a loop szélén még egy grindot is nyomott! Kíváncsiak vagyunk, hogy hány próbába telt, mire sikerült neki, de egy biztos: új szintre emelte az egész koncepciót!

Duane Peters pretty much did a loop of death about 40 years ago and in the process broke every bone in his body or some punk shit. A bit later Hawk got them sussed, then Bob came along and did them switch and with a gap in pipe. After a few years Jaws and a few of others did them for a laugh too. Here’s Adam Mercado slash grinding whilst upside down. I’m hoping for an inverted kicky next. Yeehaaa
📽 @thenorthern3company
♻️ @theskateboardmag

Posted by Muckmouth on Monday, 26 September 2016

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés