Egy legenda története: ismerd meg Steve-O életét!

A srácok, akiket megismertünk a Jackassből, egytől egyig teljesen őrültek. A sorozat és a filmjeik alatt bebizonyították, hogy ha beteg, veszélyes és fájdalmas dologról van szó, akkor képzelőerejük nem ismer határokat.

Hirdetés

A csapatból többen imádják az extrém sportokat: a srácok közül többek között Bam Margera, Wee-Man és Steve-O is oda van a gördeszkázásért. Esetünkben Steve-O a téma, aki elmeséli, hogy miként lett híres.

Deszkázással kezdte a karrierjét, a gimnázium után egyetemre ment, ahol a tanulás nem izgatta. Bulizott, ivott, füvezett és őrültségeket csinált: lifteket állított meg és az aknába vizelt, randalírozott és épületekről mászott le biztosítás nélkül. Nem sok idő telt el, el is tanácsolták, hajléktalanná vált és barátai lakásán, a padlón aludt hosszú ideig. A féktelen bulizás nem állt meg, mellette a trükkök is egyre őrültebbek lettek. Fejébe vette, hogy videóra veszi ezeket, majd ellátogatott egy gördeszkás találkozóra, ahol az XYZ cég főnöke azonnal rákapott a őrült felvételekre. Szponzoráltként bekerült a bohócakadémiára, így már valóban profi szinten űzte az ökörködést. Megismerkedett a Jackass csapattal, MTV-re kerül, a többit pedig ismeritek. Jött a nagybetűs élet és az út a világhírűvé válás felé.

Az életét feldolgozó videóban elmondása szerint olyan felvételek is helyet kaptak, melyek éve óta nem kerültek nyilvánosságra vagy már jó ideje elveszettnek hitték. Több évtizednyi tömény őrület és sérülés: ezért bírjuk Steve-O-t!

This is how I got famous, in four minutes, with lots of never-before-seen footage.

Posted by Steve-O on Tuesday, 1 November 2016

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés