Gördeszkás összecsapás a TV-ben: végre egy értelmes showműsor!

A különböző vetélkedők és TV-s showk között igen nehéz eredeti és valóban szórakoztató darabokat találni, főleg idehaza. Szerencsére a külföldi adóktól vagy éppen neten keresztül lehet azért érdekesekre és valóban viccesekre lelni.

Hirdetés

Az amerikai ETN csatorna hatalmas új dobással állt elő, melynek címe “Foooour Wheels Live”. A vetélkedő lényege, hogy gördeszkások csapnak össze, akiknek a “szerencsekeréken” kipörgetett kihívásnak kell eleget tenniük. Olyan akadályok és nehézségek állnak útjukban, mint köd, akadékoskodó járókelők vagy éppen egy igen rossz állapotban lévő, olcsó deszkával kell minél jobb figurát beadni. A rövidke ízelítőben Paul Rodriguez és Jereme Rogers láthatóak, akik valóban megszenvednek a trükkös kihívásokkal. Az előzetes és a teaser alapján valóban királynak tűnik, már alig várjuk, hogy legyenek fent teljes epizódok is!

SLS Veteran Paul Rodriguez will be squaring off against his former teammate & roommate Jereme Rogers today on ETN’s Foooour Wheels Live!—the only game show where skateboarding makes cents.

Download ETN in the App Store / Google Play to watch Episode 5 at 6pm PST.

Posted by Street League Skateboarding on Wednesday, 15 March 2017

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés