Egy legendás rámpa újjászületése: Animal Chin került a Woodwardba!

Sok olyan nevezetes hely van a világon, melyről sok extrém sportoló csak álmodhat. A Woodward pontosan egy ilyen komplexum, mely szerte az Államokban megtalálható és rendre a legelitebb sportolók edzenek az egyszerűen tökéletes rámpákon és elemeken.

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legnagyobb Woodwardos projektje minden kétséget kizárólag az Animal Chin újrakreálása volt. Anno, jó pár évtizeddel ezelőtt volt egy rámpa, szinte a semmi közepén, melynek helyét csupán az arra érdemesek tudták. Tony Hawk és barátai rendre ide jártak edzeni, sőt, egy legendás közös képük is itt készült. A hely sajnos az enyészeté lett, emléke azonban sosem tűnt el: fejükbe vették, hogy újraépítik a rámpát! A Woodward kapva kapott az alkalmon és elvállalták az építést, mellyel kibővítették a komplexumukat.

Így, 30 évvel később Tony Hawk, Lance Mountain, Steve Caballero, Tommy Guerrero és Mike McGill elvállalták, hogy segédkeznek a munkálatokban és nekik hála elkészült a legendás vert modern kiadása. Történelemlecke, rámpaépítés, Woodward fíling és egy csapat legenda: ezt a dokumentációt ne hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés