Rodney Mullen szerint is sokra fogja vinni a fiatal freestyle tehetség

Isamu Yamamoto neve már évek óta szerepel a gördeszkás szcénában, ahol fiatal kora ellenére hatalmas tiszteletnek örvend a freestyle deszkások között. A 14 éves srác mára hihetetlen szintre fejlesztette tudását, melyet többen is megirigyelnek.

Hirdetés

Május végén a fiatal tehetségről egy filmecske is készült, melyben 7 percben összefoglalja életét és legjobb figurái láthatóak. Többször is hangoztatta, hogy legnagyobb példaképe Rodney Mullen, akivel nem örömére Kanadában találkozott. Rodney nyilatkozott a Rolling Stone magazinnak a találkozásról, elmondta, hogy már sokat hallott a fiúról, aki egy róla készült festménnyel lepte meg a legendát, aki megkérte, hogy dedikálja.

Cserébe Isamu is kapott egy szignót a  deszkájára, mely mellett csupa jó tanácsot és dicséretet is bezsebelt, ugyanis Rodney elmonda, hogy a közelmúltban elnyert World Freestyle Round-Up Skateboarding Championships aranya csak a kezdet és hisz a srác képességeiben! Dicséret Rodney Mullentől, személyesen? Ennél nagyobb ösztönzés nem is kell!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés