Jön az SLS döntő: kövesd élőben az izgalmakat!

A Nike nagy sikerű gördeszkás eseménysorozata, a Street League Series ma elérkezik a végéhez, mely egyet jelent a bajnoki döntővel, melynek Los Angeles ad otthont.

Hirdetés

Dátum szerint ma lesznek a Super Crown menetek, mely számunkra éjszakába nyúló mókákat jelent. Ha túlélted a hétvégét és nem tervezel korán aludni, akkor ajánljuk az élő közvetítést, melyen követheted mind a hölgyek, mind a férfiak viadalát! A pályáról készült animáció alapján pedig elég sok lehetőségük lesz a skatereknek a bizonyításra! Ennél jobb program nem is kell!

Super Crown is this Friday in Los Angeles!

Get tickets now –> sls17.co/2wq5w3u

This 3D animation gives us a detailed look at the SLS Nike SB Super Crown World Championship course. The 40 ft up and down ledge, the perfect hubbas and the 9 stair rail will bring out the best from Shane O’neill, Torey Pudwill, Nyjah Huston, Dashawn Jordan, Tiago Lemos, Carlos Ribeiro & Louie Lopez.

Get tickets now or download the ETN app to watch the LIVE stream FREE from anywhere in the world on Friday Sept 15th. Women’s Super Crown starts at 5:15pm PT / 8:15pm ET followed by the Men’s at 7:30pm PT / 10:30pm ET.

Posted by Street League Skateboarding on Wednesday, 13 September 2017

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés