Ezért lett a Blind 1991-es deszkás filmje olyan népszerű!

A gördeszkás filmek története hosszú múlttal rendelkezik, az évtizedek alatt rengeteg cég és csapat készített skatereinek rövidebb-hosszabb összeállításokat, melybe csupán a legjobb sportolók legjobb jelenetei kerülhettek be.

Hirdetés

Ugyan napjainkban a Blind márka már nem annyira ismert, a múlt évszázadban elég sok komoly videóval (na meg persze ruhával és felszereléssel) örvendeztették meg a világot. Az egyik, ha nem leghíresebb filmjük az 1991-es “Video Days” volt, mely hatalmas sikert aratott és rengetegen rajonganak érte még napjainkban is. Sokak kedvence Jason Lee része volt, a Transword csapata is így van ezzel, akik vették a fáradtságot arra, hogy kicsit utána nézzenek a háttérinfóknak.

A Spike Jonze rendezésű filmben Jason Lee a “The Knife Song” betétdalt választotta, melyet Jeff Tremaine énekelt. Nem véletlen, hogy ez a rész ilyen tökéletesre sikerült, az összhang remek volt, mind a három közreműködő tehetsége több filmben és sorozatban is megmutatkozott később, így ezt a pár percet tekinthetjük a feltörekvésük előtti szárnybontogatásnak. És, hogy pontosan mennyit hoztak össze ők hármat az évek során? A képen kiderül!

(forrás: Transword)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés