Snowboard

Hirdetés

Gyarmati Panka is elmondta véleményét Swaney Elizabeth mutatványáról

Már mindenki ismeri Swaney Elizabeth nevét. Ő az a magyar színekben induló amerikai származású sportoló, aki síakrobatikában állt rajthoz, és trükkmentesen tudta abszolválni a félcső selejtezőbeli csúszását. A legjobb magyar snowboardos, a phjongcshangi olimpiáról sérülése miatt lemaradó Gyarmati Panka hangot adott véleményének. Mielőtt ezt elolvasnátok, nézzétek meg a mostanra már klasszikusnak számító Swaney Elizabeth-féle mutatványt.

Csodálatos Alaszka: csúszás, ahol ember még nem járt

A tél ezerrel tombol, s bár mi nem sokat érzünk belőle, a világ jó pár részén a havas sportok vették át a főszerep. Na, nem mintha Alaszkában a hóhiány miatt kéne félni. Alaszka, a hatalmas havas-jeges állam a természetjárók mellett minden évben sportolók tömegeit vonzza, főleg a snowboardosok és síelők fordulnak meg itt. A Talkeetna Air Taxinak köszönhetően gyakorlatilag bármelyik részét bejárhatjuk és a bevállalósak, meg persze tehetősebbek egy-két érdekes csúcson sportolni is kiszállhatnak. Chris Davenport és barátai Kichatna vonulatait fedezték fel, ahol sátrukat felverve hihetetlen kalandsorozatban volt részük és olyan helyeken csúszhattak, melyen nem sokan fordulnak meg.
Hirdetés

Snowbike magasiskola: a Red Bull sportolói semmitől sem riadnak meg

A téli időszak beköszöntével nem muszáj lemondanunk a bringázásról. Az igazi hardcore arcok hóban-fagyban is tekernek,  de ha valaki bevállalós és talán egy kicsit tehetősebb, az egy másik alternatíva felé is nézhet. Bár hazánkban eddig nem volt szerencsénk a hóval, aki szereti a téli sportokat, az simán fel tud keresni egy környező országot egy rövidebb-hosszabb kiruccanásra. Sajnos felénk nincs igazán nagy divatja a snowbike-nak, szó se róla, szívesen kipróbálnánk, főleg, ha olyan videókat kapunk, mint ami most következik. A Red Bull sportolói, név szerint Ronnie Renner, Robbie Maddison, Reagan Seig és Brock Buttars közösen megmutatják az új sorozat legújabb epizódjában, hogy…

Ella Snäll az első nő, aki beadta a snowmobileos backflipet

A női sportolók már évek óta egyre jobban zárkózna fel a férfiakhoz képest és olyan trükköket adnak be, mely láttán még a legtöbb hím is rendesen berezel. Ismerjétek meg a legkeményebb snowmobilos hölgyet, Ella Snäll, aki az évek során bizonyította, hogy a gyengébbik nem kifejezés már egyáltalán nem létezik. A svéd Kirunában elég rendesen dombol a hideg, azonban a 26 éves sportolót a -20 fok sem ijesztette meg a világrekord beállítása során, ugyanis rengeteg előkészület és gyakorlás után sikerült beírnia a nevét a történelembe, ugyanis ő az első női hószános, aki képes a hátraszaltóra!

Nyers és kőkemény: snowboard videó egyenesen a sportolóktól

A tél ezerrel dübörög, s bár mi annyira még nem érezzük az ízét, a világ rengeteg helyén már bőven elkezdődött a közkedvelt havas sportok időszaka. A Red Bull természetesen ezek terén is rendesen kiveszi a részét, sportolóik gyakran keresik meg őket új hírekkel és persze videókkal is. Bár odavagyunk a mesteri editekért, nagyon bírjuk a nyerv felvételeket is, melyeken mindenféle cicoma, effekt és aláfestő zene nélkül robban arcunkba az akció. Esetünkben a Red Bull összeállítását hoztuk el, melyben legjobb snowboardosaik raw felvételeiből kaptunk egy kis válogatást! Hiába: a raw is jó!

Hirdetés
Hirdetés