Snowboard a Téli Olimpián & Az első interaktív snowboard film!

A snowboard mindig is több volt, mint csupán egy téli sport. A kreativitás, a szenvedély és a szabadság hatja át. Nincs két egyforma csúszás, nincs két egyforma trükk. A sportág még eléggé fiatalnak mondható, mégis eljutott arra a szintre, hogy szerepeljen az olimpián. Ehhez kellett az a fiatal, sikerre éhes generáció, amely fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy kitolja határait és folyamatosan fejlessze tudását.

Hirdetés

A BURN energiaital a snowboardozás ünneplésére készül a világ legnagyobb téli eseményén a 2014-es Szocsi Téli Olimpiai Játékokon, hiszen ez az a téli sport, amely igazán látványos, szórakoztató és valami egészen új, egyedi élményt tud vinni a világ legnagyobb téli sportversenyére. A félcső már szerepelt Téli Olimpián, de az idei lesz az első alkalom, hogy slopestyle futamot is szerveznek. A 635 méteres pályán változatos pályaelemek, korlátok, boxok és természetesen hatalmas ugratók kapnak helyet, amelyeken 20-25 métert tudnak majd repülni a sportolók.
A 2014-es Téli Olimpiai Játékok Oroszországban, Szocsi városában kerül megrendezésre február 7 és 14 között, közel 80 ország részvételével. A dátum közeleg, a riderek aktívan edzenek és tökéletesítik legújabb trükkjeiket, hogy a négy éve dédelgetett álmuk valóra váljon. Hasonlóan más versenyzőkhöz, a snowboardosok is a sportnak szentelik az egész életüket abban a reményben, hogy ők lesznek a legjobbak abban, amit csinálnak és várják a lehetőséget, hogy ezt megmutassák az egész világnak.

A BURN, mint a 2014-es Szocsi Téli Olimpiai Játékok hivatalos energiatala, egy látványos kisfilmmel indította a téli szezont. A Ride Again című snowboard film rövid klipekben mutatja be a sportágban rejlő szépséget, kreativitást, szenvedélyt és összetartást a BURN olimpikonjainak segítségével. A norvég Stale Sandbech, a svéd Sven Thorgren és a francia Arthur Longo mutatja meg, mivel készülnek a februári világversenyre. A film különlegessége, hogy a néző választhatja ki azt, hogy milyen terepen, melyik versenyzőt, milyen stílusban szeretné látni.
A Ride Again a BURN youtube csatornáján (EZT NEM SZERETNÉD KIHAGYNI [KATT!]) érhető el, a BURN ridereinek élőben pedig február 8-án a slopestyle, február 12-én pedig a félcső versenyeken szurkolhatunk a 2014-es Szocsi Téli Olimpiai Játékokon.A BURN márka

A BURN energiaital a világ 80 országában kapható, Magyarországon 2007-ben debütált. A fekete dobozon izzó lángnyelvek nemcsak egyértelműen megkülönböztetik a Coca-Cola vállalat energiaitalát, hanem sugállják a márka filozófiáját is. A BURN, amellett hogy ellát energiával, azt a tüzet is szimbolizálja, amely inspirálja és kreativitásra serkenti fogyasztóit. Hazánkban jelenleg négyféle ízben kapható. A Burn Original mellett a Burn Blue Refresh, a 21% gyümölcs tartalmú Burn Juiced és a nyáron bevezetett Burn Berry ízek érhetőek el a polcokon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés