Tetovált pankrátorok part 1.

Az utóbbi időben már hazánkban is nagyon népszerű a pankráció. A műbunyót a tengerentúlon sem veszik be az emberek, nem is ezért járnak ki egy-egy ilyen eseményre, hanem mert egy shownak, cirkuszi attrakciónak tartják (persze a gyerkőcök még elhiszik a jó és a rossz harcát, sőt a verekedéseket is igazinak látják). A pankrátorok külsősége nagyon fontos ebben a “sportban”, sorozatunk első részében két tetovált izomembert vettünk górcső alá (reméljük lány illetve hölgy olvasóink örülnek ennek).

Hirdetés

Első kiválasztottunk Randy Orton. A 32 éves úriember igazi pankrációs család sarja. Nagyapja, Bob Orton, apja “Cowboy” Bob Orton, és nagybátyja Barry O. is a wrestling bizniszben dolgozott. Randy miután elvégezte a gimnáziumot bevonult tengerészgyalogosnak, ám ott többször megrovást kapott, mert nem engedelmeskedett a parancsnokának, ezért hadbíróság elé állították és 38 napi börtönbüntetésre ítélték. Orton pankrátorként 2000-ben, a Mid-Missouri Wrestling Association-Southern Illinois Conference Wrestling-nél debütált. Egy hét múlva átmentaz OVW-hoz, itt kétszeres OVW Hardcore Champion lett. Ezt követően került a WWE szupersztárjai közé, ahol most jófiúként a közönség kedvence, ám előtte főgonoszként a fújólások kereszttűzében haladhatott csak a ringbe.

Eddigi sikerei:

WWE
World Heavyweight Champion (3x)
World Tag Team Champion (1x)
WWE Champion (7x)
WWE Intercontinental Champion (1x)
Royal Rumble (2009)

randy_poster.jpgrandy_orton3.jpg

Második választottunk Mark William Calaway, közismertebb nevén The Undertaker. Az idén 47 éves pankrátor profi birkózói pályafutását 1984-ben a World Class Championship Wrestling (WCCW) sorozatban kezdte el. 1990-ben a WCW nem hosszabbította meg Calaway szerződését, emiatt novemberében a World Wrestling Federationnél (amelynek 2003-tól WWE a neve) The Undertaker művésznéven debütált. Mivel azóta is ennél a cégnél sportol, Calaway jelenleg a WWE egyik vezető pankrátora.

Calaway féltestvére egy másik WWE pankrátor, akinek a ringben használt neve Kane. Ketten korábban egy csapatot alkottak, melynek Brothers of Destruction volt a neve. The Undertaker veretlen a WrestleMania sorozatban, összesen 19 győzelmet aratott megszakítás nélkül (19-0), ami egyedüli sorozat a WWE történelmében. Undertaker nyolcszoros világbajnok.

under1.jpg106_undertaker_tattoos_005.jpg
p713-undertaker-promosigniert2.jpg

forrás: wikipédia

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés