Csajoknak ajánlva: Microdermal

Ennek a kis ékszernek az ősét, az amerikai piercerJonCobb alkotta meg, de mint ahogyan az utána következőknek, neki sem sikerült tökéletes megoldást kínálnia a leendő vendégkörnek. Próbálkoztam különféle ékszerek hajlítgatásával, de a kívánt eredmény sajnos elmaradt, mivel nem illeszkedett a talpacska úgy a bőr alatt, ahogyan kellett volna.

Hirdetés

A microdermalnak pedig nem utolsó hátránya az, ha szépen illeszkedik a felszín alatti kis talp, mivel egy óvatlan mozdulattal könnyen kiszakadhat. Még a profin behelyezett ékecskékkel is vigyázni kell! Mivel elég nagy népszerűsége abban állapodik meg, hogy bárhová behelyezhető, a területektől függ az odafigyelés mértéke. Persze ez más piercingeknél is így van.

Szárának vastagsága 1,6 mm, belsőmenetes a felszín feletti részt pedig ugyanúgy lehet cserélgetni, mint egy hagyományos ékszernél, de ezt inkább szakemberekkel végeztessük el. A behelyezés többnyire, dermalpuch-al történik, ebben az esetben egy kis darabot eltávolítanak a bőrből, de vannak szikés megoldások is, ahol viszont csak egy kis zsebecskét vágnak a felszínen.

mic2.jpg

mic3.jpg

mic4.jpg

mic5.jpg

mic6.jpg

mic7.jpg

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés