Az ügyvéd szerint védence a kinézete miatt nem kaphat elfogulatlan bírót (+18)

Caius Veiovis több tetoválós és piercinges anyagunkban is szerepelt már extrém külseje miatt, ezúttal azonban bírósági tárgyalása miatt került a nemzetközi sajtó címlapjaira. Ügyvédje ugyanis azzal vagdalkozik már most a tárgyalást megelőzően a lapokban, hogy a 666-os tetoválása, sátánista szarvai és elf-formájúvá plasztikáztatott füle miatt védence nem kap majd egyenlő elbírálást a bíróságon, s nem lesz bíró, aki elfogulatlan lenne vele az extrém kinézete miatt.
Nem írjuk egyelőre le azt, hogy a 33 éves fickó gyilkos, hiszen egyenlőre még csak gyanúsítják őt azzal, hogy elrabolt három férfit, akiket kegyetlenül megkínzott, levágta a péniszüket majd végezetül megölte őket. Úgy gondoljuk azonban, hogy ha valaki ilyen durva módon elcsúfítja magát és gyakorlatilag a homlokára tetováltatja világnézetét, az jobb ha nem kerül bíróságra gyilkossági ügyben, mert tényleg nem az a látszata, mintha egy szerény kiscserkész lenne.

Hirdetés

Nem egészen értjük, hogy miként passzol a cuki elf fülecske a szarvakhoz és a sátán számához, de nem is vagyunk pszichopata gyilkosok, hogy belelássunk a lelkivilágába
1408728597667_wps_14_must_link_back_http_www_m.jpg

Mondhat akármit, kinézetre tényleg nem úgy fest, mint egy ártatlan bárány
veiovis2.jpg

Ügyvédje komolyan tart attól, hogy kinézete miatt ügyfele súlyosabb büntetésre számíthat
1408728611694_wps_15_must_link_back_http_www_m.jpg

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés