Nincs még tetkód? Nézd meg ezeket, és hamarosan lesz!

Bejönnek a tetkók, de neked még nincs, mert nem szántad rá magad, vagy nem tudtad eddig, mit varrathatnál magadra? Akkor nézd meg ezeket a rajzokat, és olvasd el a hozzájuk kapcsolódó történeteket, amik olyan jók, hogy neked is megadhatják a hiányzó inspirációt a saját tetkó megálmodásához és/vagy elkészíttetéséhez.

Hirdetés

Nekünk nagy kedvenceink Conz Preti tetkói, de a többi mintát is eléggé bírjuk. Neked van kedvenced ezek közül?

Conz Preti gyémántja
“Egy elég csúnya szakítás után varrattam ezt magamra, hogy eltakarjon egy buta ábrát, amit közösen csináltattunk. Igen, megtanultam a leckét, szerelmi tetkót nem csináltatok többé… azért választottam a gyémántot, mert ez a legkeményebb anyag. És mindig emlékeztet arra, hogy nemcsak túléltem a szakítást, hanem megerősödve tudtam kijönni ebből az egészből. Minden rendben lesz velem, nem számít, mi jön ezután” – mondta.

Arianna Rebolini és a tesós tetkók
A lány és testvérei között több évnyi korkülönbség van, de nagy szeretetben élnek, és mindig összetartanak. Ezért döntöttek úgy, hogy a kártyapakli négy fő szimbólumát tetováltatják magukra.

Tasmai Uppin és az Imagine
“John Lennon Imagine című dalának címét tetováltattam magamra, mert mindig emlékezni akarok arra, hogy nagyot kell álmodni, és többek kell akarni az élettől. Nem tudnék úgy élni, hogy beleragadok valamibe, csak azért, mert úgy gondolom, nincs más választásom” – vélekedett.
tattoo_imagine.jpg

Natasia Hanratty mikrofonja
A nagyszüleinek rádiós talk show-ja volt Brooklynban, és mindketten számos díjat nyertek a munkásságukért. Natasia az ő emlékük előtt tiszteleg ezzel a tetoválással, és gyerekkorára, valamint azóta elhunyt testvérére emlékezik, akivel annak idején együtt szerettek volna mikrofonos tetoválást csináltatni, de ez sajnos nem jött össze.
tattoo_mic.jpg

Conz Preti és Fatima keze
“Ez a legutóbbi tetoválásom, és a legnagyobb is mind közül. A hamsza, vagy Fatima keze több vallásban is jelen van, és megvéd a rossz dolgoktól. Azt hiszem, olykor mindenkinek jól jön egy kis extra védelem…” – magyarázta.

Fotók: Buzzfeed.com és Instagram

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés