Csúnyán elfertőződött a nagyi tetkója +16

Egy brit nagymama, Sally Lutkin különleges tetkóra vágyott. Ezért, még 2013 novemberében jó ötletnek gondolta, ha unokái nevét rávarratja a lábára, egy rózsa társaságában, hogy a ilyen formában mindig vele lehessenek. Nem is az ötlettel volt baj, hanem valószínűleg a kivitelezéssel, mert a tetoválás csúnyán elfertőződött: bevörösödött, bedagadt, és a nagyi hamarosan már járni sem tudott. Szerencsére még időben bement a kórházba, ahol nem sokáig vártak a sebészeti beavatkozással – ha a fertőzés a csontot is elérte volna, talán a lábát sem sikerül megmenteni, de szerencsére nem ez volt a helyzet.

Hirdetés

A 49 éves Sally azt mondja, hogy még most, 18 hónappal a történtek után is érzi a gyulladás kellemetlen utóhatásait. Ráadásul az sem lehet kellemes érzés számára, hogy remekül kitalált tetoválása helyett egy ronda heggel kell leélnie az életét. De annál már szebben néz ki a lába, amilyen közvetlenül a tetoválás után volt. Akkor készült róla ez a fotó – vigyázat, durva lesz!

nagyi_tetko3.jpg

A fertőzés egyre jobban terjedt, de szerencsére az ötgyerekes asszony időben kórházba került.

nagyi_tetko5.jpg

Az asszony ezzel a ronda heggel él tovább.

nagyi_tetko4.jpg

Azt mondja, soha többé nem akar tetováltatni. Annak ellenére, hogy barátai is mondták neki, nem a tetoválással van baj, hanem azzal, ha nem megfelelő szakember végzi, nem megfelelően tisztított eszközökkel.

nagyi_tetko1.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés