A Mad Max jócsajainak is van ám tetoválásuk!

A Mad Max – A harag útja legfontosabb szereplői közé tartoznak Immortan Joe feleségei, akik fellázadnak, és Charlize Theron segítségével elszöknek. A hadúr tenyésztés céljából tartja őket fogva, és ebben a helyzetben a lányok között rendkívül erős kötelék alakul ki. De mint kiderült, nemcsak a filmben állnak közel egymáshoz, a forgatás alatt nagyon összekovácsolódtak. Olyannyira, hogy közös tetoválást készítettek, hogy megünnepeljék a barátságukat: három kis pontot és egy háromszöget. Az apró női titkot Courtney Eaton, a legfiatalabb és legtörékenyebb lányzó árulta el a Vanity Fairnek. Az apró mintát azonban csak ketten mutatták meg. Riley Keough pedig azt még elmondta a Glamournak, hogy a legtöbbjüknek van másik tetoválása is.

Hirdetés

madmax2.jpeg
madmax3.jpg

Kárpótlásként, hogy a közös mintát nem mindenkin csodálhatjuk meg, nézzük, mi minden került még a szépségek bőrére.
Rosie Huntington-Whiteley, azaz Splendid néhány éve mutatta meg a csuklóján lévő kis mintát a Rodeo Drive-on.
Neki is van egy kis szív a kezén és egy kis csillag a lábán.

madmax4.jpg
madmax5.jpg
madmax6.jpg

Elvis Presley unokája, Riley Keoughjel, aki Capable-t játssza, négy tetoválást varratott a csuklójára, többek között egy maja naptár jelet és egy tarotkártya szimbólumot, az Akasztott embert, az Ikrek szimbólumát, valamint a Led Zeppelin 4 szimbólumát (egy 1971-es lemezen sem a zenekar neve, sem az album borítója nem jelent meg, csupán 4 szimbólum).

madmax7.jpg

Persze Lenny Kravitz lánya, Zoë Kravitz mellett sem érdemes szó nélkül elmenni, Toast ugyanis év elején kapott egy szárnyaló sas ábrát, valamint a bal alkarján van a híres Martin Luther King-mondat, a „Van egy álmom”, továbbá féltestvére, Lola Iolani Momoa neve is fel van varrva. De sok egyéb tetoválás is található a testén, amiket persze szintén érdemes megnézni.

madmax8.jpg
madmax9.jpg
madmax10.jpg
madmax11.jpg
madmax12.jpg
madmax13.jpg
madmax14.jpg
madmax15.jpg
madmax16.jpeg
madmax17.jpg
madmax18.jpeg

Abbey Lee Kershaw, azaz The Dag szintén nem veti meg a tetoválásokat.

madmax19.jpeg
madmax20.jpg

Forrás: blog.tattoodo.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés