Ezek a legfájdalmasabb helyek, ahová tetováltatni lehet

Hallottál már valaha fájdalommentes tetoválásról? Nos, mi még soha, mert ez a dolog velejárója. Az viszont tény, hogy egyeseknek jobban fáj, mint másoknak, sőt, vannak érzékenyebb testrészek is, amiken sokkal kellemetlenebbnek érezhetjük a procedúrát. Nemrég Andy Eschenbach, a Flying Tiger Tattoo tetoválóművésze összefoglalta a Mashable.com -nak, melyek azok a testtájak, ahol jobban fájhat a tetoválás.

Hirdetés

Eschenbach azt mondja, a fejre különösen kellemetlen tetováltatni, mert nemcsak érzed és hallod a dolgot, hanem csikorgást is érzékelsz, ami azért egy nagyobb mintánál elég rémes lehet. A szegycsontra varratni olyan, mintha forró késsel nyitnának fel, de nem túl jó érzés a könyök, a térd, a belső comb, a fenék, a lábfejek, a bokák, a has, a bordák és a kéz tetováltatása sem. Az arctetkóról pedig csak annyit mondott: “egyszerűen ne csináljátok”.

most-painful-places-to-get-a-tattoo.jpg

Ha nem akarod, hogy ennyire fájjon, varrasd a karodra, lábszáradra vagy a válladra kedvenc mintádat. A tetoválómester szerint egyébként nem a tetoválás, hanem az emberek saját félelme a legrosszabb, amit az első tetkójuk felvarratása előtt éreznek.

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés