A világ legtetováltabb emberei +18

Sokan még azokra az emberekre is azt mondják, hogy túlzásba viszik a tetoválást, akik mondjuk a felkarjukat, vagy az egyik vádlijukat varratják tele. Akkor képzeljétek el, mit mondanának a következő, Tattoodo blogon talált összeállítás szereplőire, akik túlzás nélkül a világ legtetováltabb emberei! Nézzétek meg őket, már mutatjuk is a képeiket!

Hirdetés

Etienne Dumont Genfben él, újságíró és művészetkritikus. Ha a fotóról nem lenne nyilvánvaló mindenki számára, akkor eláruljuk: az excentrikus művészet a szakterülete.

tttt1.jpg

Isobel Varley korábban a világ legtetováltabb idős nője címet is kiérdemelte – az 1937-ben született brit nagyi idén sajnos elhunyt.

tttt2.jpg

Tom Leppard, más néven “A Leopárdember” Tom Woodbridge néven született, és korábban a világ legtetováltabb férfija címet is kiérdemelte a Guinness Rekordok Könyve szerint.

tttt3.jpg

Lucky Diamond Rich vagy rövidebben Lucky Rich ütötte ki a nyeregből a Leopárdembert, vagyis immár ő a Guinness Rekordok Könyve szerint a világ legtetováltabb embere. A Gregory Paul McLaren néven született új-zélandi férfinak a teste 100 százalékán tetoválás van! Igen, kiteheti a “megtelt” táblát a bőrére. Vagyis már nem, mert nincs hova.

tttt4.jpg

Zombie Boy egy 30 éves kanadai művész, aki számos show-ban és Lady Gaga “Born This Way” című dalához készült videójában is szerepelt.

tttt5.png

Henry Damon pedig nemcsak tetoválásoktól, hanem extrémebb testmódosításoktól sem riadt vissza, hogy minél jobban hasonlítson a Marvel gonosztevőjére, Red Skullra.

tttt6.jpg

Maria Jose Cristerna a mexikói vámpírnő ugyanolyan szerető anyuka, mint bármelyik másik mami, azzal a különbséggel, hogy ilyen külsőt csináltatott magának. Besokallt borzasztó házasságától és a férje bántalmazásaitól, és egy szép napon úgy döntött, mostantól igazi önmaga akar lenni.

tttt7.jpg

Paul Lawrence, vagyis művésznevén Enigma egy amerikai művész, akinek több mint 200 tetoválása van, többek közt szemgolyóit is tetováltatta!

tttt8.jpg

Horace Ridler (1882-1969) “The Great Omi” és “Zebra Man” néven is ismert előadóművész volt.

tttt9.jpg

Eric Sprague előadóművész, aki számos egyéb mutatványra is képes, többek közt kard- és tűznyelésre, valamint szöges ágyon fekvésre is.

tttt10.jpg

Katzen Hobbes a korábban említett Paul “The Enigma” Lawrence felesége volt, de elváltak. Vajon két tetovált dudás nem fért meg egy csárdában? Nem tudjuk. De az érdekesség, hogy a Tigris Lady nemcsak ezzel a becenévvel és mintáival tűnik ki a tömegből, hanem azzal is, hogy keresztneve németül “macskák”-at jelent.

tttt11.jpg

Julia Gnuse egy ritka betegségben szenved, bőre extrém módon fényérzékeny. Egy szép napon úgy döntött, sebhelyeit egész testén tetoválásokkal boríttatja be, így ő lett a világ legtetováltabb nője.

tttt12.jpg

Dennis Avner egy michigani férfi, aki ki tudja, milyen indíttatásból ijesztő tigrissé tetováltatta magát, és fogait is átalakíttatta.

tttt13.jpg

Matthew Whelan Anglia legtetováltabb embere. Eddig több mint 20 ezer fontot költött tetkókra, és azt mondja, ha majd meghal, azt szeretné, ha testét valamelyik múzeum kapná meg.

tttt15.jpg

Guinness Rishi 1942-ben született Új-Delhiben, és mára ő lett a világ legtöbb zászlótetoválással rendelkező embere: több mint 220 zászlótetkó borítja a testét. Azt mondja, mindegyiket szereti, nincs kedvence, nekünk viszont ő az egyik kedvencünk ebből az összeállításból.

tttt16.jpg

Forrás: Blog.tattoodo.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés