Átmulatott éjszaka után ezzel a napszemüveg-tetoválással az arcán ébredt

Nem győzzük ismételni: szerelmesen és részegen eszetekbe ne jusson tetkót csináltatni. Az a walesi fickó is így gondolja, aki nem is olyan régen egy átbulizott éjszaka után arra ébredt, hogy egy elég gázos napszemüveg-tetoválás virít az arcán. Még a Rayban felirat is ott virított a napszemcsi szárán! Emberünk – aki névtelenül nyilatkozott a DailyMailnek – azt mondja, először nem tudta, mi történt, mert annyira berúgott, hogy semmire sem emlékezett. Azt hitte, csak a barátai szivatták meg azzal, hogy alkoholos filccel a képére festették ezt a mintát, ám amikor hiába próbálta lesúrolni, rájött, hogy ez bizony nem jön le…

Hirdetés

A dél-walesi Swansea-ből származó, ötvenes éveiben járó pasas némi mérlegelés után úgy döntött, nem távolíttatja el a tetoválást, és ezzel élt két éven át.

rayban1.jpg

rayban2.jpg

Ám amikor valaki egy kocsmában kicsúfolta, elgondolkodott a lézeres tetováláseltávolításon, amibe egy doktornővel folytatott hosszas beszélgetés után végül belement, és hat alkalom után eltűnt a napszemüvege. Nagyon félt attól, hogy hegek maradnak az arcán, de hát könyörgünk… mivel rosszabb egy apró heg, mint egy napszemüveg-tetoválás?!

rayban3.jpg

Amúgy megsúgjuk, nem lett semmi baja. A szeme körüli foltok pedig idővel elmúlnak majd.

rayban4.jpg

rayban5.jpg

Forrás: Dailymail.co.uk és Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés