^V: keresztény tetoválás, jelentése: Isten (God, azaz G) nagyobb, mint az életünkben lévő magas- és mélypontok. Hullám: az egyik legnagyobb természeti erő, ami hatalmas sziklákat és hajókat is porrá tud zúzni. Akik ezt tetováltatják magukra, akár azt is mondhatnák: "itt vagyok, és szeretném a legjobbat kihozni az életből, meglovagolom a hullámokat!". Pontos vessző: depressziósok és öngyilkosságot fontolgatók tetoválása. "Amikor a szerző dönthetett volna úgy, hogy befejezi a mondatot, de nem tette. Te vagy a szerző, a könyv pedig a te életed" - olvastuk a Semicolon Project (Pontosvessző Projekt) alapítójának, Amy Bleuelnek a gondolatait. A triquetra egy ősi, pogány gyökerekkel rendelkező szimbólum, ami a föld, a tenger és az ég összekapcsolódását szimbolizálja. A keresztényeknél a Szentháromságot, illetve egyesek szerint az öröklétet is jelenti. Forrás: blog.tattoodo.com">^V: keresztény tetoválás, jelentése: Isten (God, azaz G) nagyobb, mint az életünkben lévő magas- és mélypontok. Hullám: az egyik legnagyobb természeti erő, ami hatalmas sziklákat és hajókat is porrá tud zúzni. Akik ezt tetováltatják magukra, akár azt is mondhatnák: "itt vagyok, és szeretném a legjobbat kihozni az életből, meglovagolom a hullámokat!". Pontos vessző: depressziósok és öngyilkosságot fontolgatók tetoválása. "Amikor a szerző dönthetett volna úgy, hogy befejezi a mondatot, de nem tette. Te vagy a szerző, a könyv pedig a te életed" - olvastuk a Semicolon Project (Pontosvessző Projekt) alapítójának, Amy Bleuelnek a gondolatait. A triquetra egy ősi, pogány gyökerekkel rendelkező szimbólum, ami a föld, a tenger és az ég összekapcsolódását szimbolizálja. A keresztényeknél a Szentháromságot, illetve egyesek szerint az öröklétet is jelenti. Forrás: blog.tattoodo.com"> Apró tetoválások, amik mégis fontos jelentéssel bírnak | Offline Magazin

Apró tetoválások, amik mégis fontos jelentéssel bírnak

A legtöbb tetoválás jelent valamit – nemcsak a nagy, olykor egész testrészeket beborító minták, hanem az egészen picikék is. Sőt, gyakran ezeknek még figyelemfelkeltőbb és érdekesebb a jelentésük – lássunk néhány példát egy Tattoodo Blogon talált képes összeállításból!

Hirdetés

Három pont: régebben latin gyökerekre és bűnözői múltra utalt, manapság viszont már gyakran csak annyit jelent, hogy “Mi vida loca”, vagyis az “én őrült életem”.

small_tats1.jpg

Kereszt: általában a kereszténységgel függ össze, ezt mindannyian tudjuk. De azt tudtad-e, hogy a fordított kereszt nem jelent feltétlenül keresztény-ellenességet?

small_tats2.jpg

Ez a minta az úgynevezett unalome. Ha valakin ilyet látsz, az a megvilágosodást jelképezi.

small_tats3.jpg

Az ohm jel egy másik spirituális szimbólum, a hinduizmushoz köthető, és ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a jelentését, akkor egyfajta időn kívüliséget, öröklétet jelent.

small_tats4.jpg

G>^V: keresztény tetoválás, jelentése: Isten (God, azaz G) nagyobb, mint az életünkben lévő magas- és mélypontok.

small_tats5.jpg

Hullám: az egyik legnagyobb természeti erő, ami hatalmas sziklákat és hajókat is porrá tud zúzni. Akik ezt tetováltatják magukra, akár azt is mondhatnák: “itt vagyok, és szeretném a legjobbat kihozni az életből, meglovagolom a hullámokat!”.

small_tats6.jpg

Pontos vessző: depressziósok és öngyilkosságot fontolgatók tetoválása. “Amikor a szerző dönthetett volna úgy, hogy befejezi a mondatot, de nem tette. Te vagy a szerző, a könyv pedig a te életed” – olvastuk a Semicolon Project (Pontosvessző Projekt) alapítójának, Amy Bleuelnek a gondolatait.

small_tats7.jpg

A triquetra egy ősi, pogány gyökerekkel rendelkező szimbólum, ami a föld, a tenger és az ég összekapcsolódását szimbolizálja. A keresztényeknél a Szentháromságot, illetve egyesek szerint az öröklétet is jelenti.

small_tats8.jpg

Forrás: blog.tattoodo.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés