Tetovált beauty guruk, akiket érdemes követni a YouTube-on

A szépség relatív, de mi úgy gondoljuk, sokkal érdekesebbek az olyan csajok, akik nemcsak szépek, hanem emellett eredetiségükkel, vagányságukkal és érdekes ötleteikkel is felhívják magukra a figyelmet. Jöjjön most néhány ilyen “alternatív” szépségguru, akiktől szerintünk a legtöbb lány tényleg tanulhatna, legalább egy kicsit.

Hirdetés

Katrin Berndt Svédországban él, és szépségtippeken kívül lifestyle videókkal, illetve saját mindennapjaiból merített érdekességekkel szórakoztatja közönségét – legyen szó akár szuper tetkóiról, akár aranyos kutyusáról. A vonzó és csinos lány egyáltalán nincs elszállva magától, és talán ez is hozzájárul, hogy feliratkozóinak száma már elérte a százezret.  Katrin itt épp egy különleges fonást tanít meg mindenkinek, aki szeretné ezt otthon is elkészíteni:

Monami Frost egy lettországi szépségguru, aki Instagram modell volt, mielőtt 2015-ben elindította saját YouTube saját videós csatornáját. A tetovált lány szépségtippeket, sminktrükköket, egészséges- és vegán táplálkozással kapcsolatos videókat oszt meg, szerintünk érdemes követni.

Black Friday neve ismerősen cseng, ha követted Goth Reacts sorozatát a YouTube-on, de akkor is ismerős lehet számodra, ha érdekel a gót stílusú sminkelés és öltözködés. Ha ez nem a te világod, szerintünk akkor is érdemes rákeresni, mert a csaj elég szórakoztató jelenség. Ezt csatornájának több mint 262 ezer feliratkozója is így gondolja.

Amanda Hendrick egy Londonban élő skót leányzó, aki modell-mindennapjait és szuper szettjeit osztja meg rendszeresen követőivel. Csatornájára eddig nem túl sokan iratkoztak fel (eddig mintegy 30 ezren vannak – a szerk.), de mivel eredeti a stílusérzéke (annál sokan csak az akcentusát bírják jobban), szerintünk hamarosan be fog futni ő is.

Bírod, ha valaki a szó minden értelmében színes egyéniség, és rengeteg energiája van? Akkor Alexa Poletti videóit bírni fogod: a lány rendszeresen megosztja a világgal sminkvideóit, illetve beöltözik egy-egy kiválasztott karakternek, Harley Quinntől Wednesday Addamsig. És nem is csinálja rosszul – 340 ezres rajongótáborának döntő többsége szerint legalábbis. Csekkold te is Alexa YouTube csatornáját további videókért!

Forrás: Altpress.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés