Bosszútetkók készülnek az MTV új műsorában (és tényleg kegyetlenek)

Ha valaki tetoválást csináltat, azt általában megelőzi egy kis gondolkodás: mi legyen a minta, pontosan hogy nézzen ki, mekkorában képzeljük el, és ki legyen a tetoválóművész, akit megbízunk azzal, hogy rajzolja meg és varrja fel. Nos hát, mint azt mindannyian tudjuk, vannak kivételes esetek, amikor ez nem így van. Az MTV új, Just Tattoo of Us (szellemes, mert úgy is lehet érteni, hogy Just The Two of Us) című műsorában exek, ellenségek és persze legjobb cimborák találják ki egymás új tetoválásait. A legtöbben bosszútetkókat varratnak a társukra, aki – szerencsétlen – csak akkor szembesül az eredménnyel, amikor az már végleges.

Hirdetés

Te bevállalnád? Hát, nekünk nincs az a pénz, amiért igen…

Mutatunk néhány példát. Volt két srác, akik egymásnak találtak ki tetoválásokat. Corey azt találta ki, hogy Mark combjára varrjanak fel egy kígyót, mert a srác utálja a kígyókat, és fél is tőlük. Hát, Mark nem is volt elragadtatva az eredménytől. Ő pedig Donald Trumpot varratta Corey seggére, ami jóval szellemesebb (vagy szelesebb) megoldás, tetszett is Corey-nak.

tattoo revenge2 tattoo revenge5 tattoo revenge3

Olyan is volt, aki egy százszorszép (daisy) tetkót kapott. Ez elsőre ártalmatlannak tűnik, kivéve, ha így hívják az exét.

tattoo revenge6 tattoo revenge7

Volt, aki a saját arcképét varratta a csaja nyakára – azt mondta, úgy érezte, a lány is valami kemény tetkóötlettel készül (ha jól emlékszünk, a csaj valami romantikus dolgot talált ki).

tattoo revenge9 tattoo revenge8

Számos mintán még a sokat látott műsorvezetők is megdöbbentek.

tattoo revenge4

Hát még azok, akiknek ha nem is egy életen át, de jó ideig a bőrükön kell viselniük ezeket a kegyetlen mintákat és bosszútetkókat.

tattoo revenge1

Forrás: Buzzfeed.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés