Ennek a Különleges ügyosztály rajongónak a tetoválása mindent visz

Van kedvenc sorozatod? És gondolkodtál már azon, hogy valami igazán különleges tetkót csináltatsz ennek tiszteletére? Nos, egy Bernard Johnson nevű New Orleans-i férfi ezt meg is tette, és a tetkójáról készült fotót már több ezren osztották meg a közösségi médiában.

Hirdetés

Nem is szaporítjuk tovább a szót, inkább megmutatjuk:

Szellemes, ugye? Aki nézi a Különleges ügyosztályt, vagy a sorozat kreátorának és executive producerének, Dick Wolfnak bármely más szériáját a sok-sok bűnügyi sorozat közül, annak biztosan ismerős ez a kiírás. Talán ezért nevetett rajta olyan jót egy újságírónő, Sophie Kleeman is, akinek a Bernard “ribancrendszámát” ábrázoló tweetjét több mint 17 ezren osztották tovább és majdnem 50 ezren kedvelték.

A férfi egy interjúban elmondta Kleemannak, hogy nagyon élvezi a hirtelen jött népszerűséget, de van még egy kívánsága: azt szeretné, hogy a sorozatból is ismert magyar származású színésznő, Mariska Hargitay is lássa a tetkóját. Ez megtörtént – köszönjük, internet – és a színésznő nemcsak megköszönte neki ezt a szellemes önkifejezést, hanem azt is megírta, hogy neki is ugyanaz az egyik kedvenc része, mint Bernardnak. Kell ennél nagyobb boldogság?

Forrás: Huffingtonpost.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés